![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brak możliwości sprawdzenia zadanego DMG
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Cze 2013, o 13:41 Posty: 40 Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 62 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Witam. Od bardzo długiego czasu (od zawsze tak jest) obserwuje zjawisko, w którym u maga ognia jak i u VD po uderzeniu Kulą Ognia/Uderzeniem Cienia widzimy w minimalnym stopniu zadany przeciwnikowi DMG. Nie jest to u wszystkich mobów, aczkolwiek jest to bardzo irytujące na Konstruktach.
Po co ten temat? Krótko mówiąc, chciałbym (myślę, że nie tylko ja) aby zamieniono warstwy (jeśli tak jest to zbudowane w animacjach) ataku z zadanym DMG. Przesyłam obrazek z widocznym uciążliwym problemem. I nie, to nie jest błahostka. Jeśli dla kogoś kolorowego jest to równie błahostką jest naprawa.
Spoiler:
Przeniosłem do działu błędów w walce - Szymdaro Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ VooDoo Nie pytaj o sens życia, tylko mu go nadaj ~ Arystoteles W poszukiwaniu Epika od 26.05.2012r. |
9 Lis 2018, o 19:18 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
To samo jest na lugusie , ciezko wypatrywac za ile siadl krytyk albo normalny dmg idac z moskiem
|
9 Lis 2018, o 21:34 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Cze 2013, o 13:41 Posty: 40 Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 62 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Temat założyłem 2 miesiące temu i od tamtej pory jest jedna wypowiedź, kiedy temat jeszcze był w karczmie pierwszego dnia. Czy Ekipa tak bardzo jest obojętna wobec błędów gry?
_________________ VooDoo Nie pytaj o sens życia, tylko mu go nadaj ~ Arystoteles W poszukiwaniu Epika od 26.05.2012r. |
11 Sty 2019, o 21:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |