Strona 2 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wielkość postaci żeńskich
Wielkość postaci żeńskich
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jestem na nie. Nie wyobrażam sobie, żeby w Taernie latały po mapach hordy klonów Marit Bjoergen...
_________________ Kamtre s3 Rycerz War... war never changes, the details are trivial and pointless, the reasons, as always, purely human ones. |
12 Sty 2012, o 15:49 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Tak naprawdę jest mi to obojętne i nie widzę potrzeby,by wyróżniać płeć w jakikolwiek sposób,ale ktoś zauważył słusznie,że tak jest naturalniej...i O.K.
Fajnie w drużynie wygląda taka kruszynka w zbroi Niech będzie jak jest! |
12 Sty 2012, o 15:50 |
|
Pogromca Valdaroga
|
W pełnym rynsztunku nie byłoby widać żadnej różnicy jeśli kobieta nie byłaby drobniejsza. Wtedy w zasadzie możnaby było wyeliminować płće (ewentualnie zostawić sam awatar).
|
12 Sty 2012, o 15:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem przeciw. Świetnie się czuję jako ta maleńka i drobna wśród takich "byków" jak idziemy na bossa.Przeszkadzało mi natomiast to jak przez pewien okres czasu postacie męskie i żeńskie były tego samego wzrostu(chyba po tym dużym upie).Idąc obok MO i VD (ja druid) wyglądaliśmy identycznie. Wolę być mała,zgrabna i kobieca
_________________ Caryca-Druid-s3 |
12 Sty 2012, o 17:14 |
|
Duma Forum!
|
My kobiety, wolimy byc drobne i chronione przez masywniejsze ciala naszych patrnerow. Tak jest naturalnie i nic dziwnego, ze przeklada sie to na gre
Poza tym male jest piekne, ale nie myslcie, ze jestesmy tez bezbronne, bo same o siebie tez potrafimy zadbac ;P |
13 Sty 2012, o 02:22 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jak najbardziej "przeciw" takiemu pomysłowi jestem. W grze, jak i w życiu, kobiety są niższe od mężczyzn. No, przynajmniej nigdy nie spotkałem kobiety wyższej ode mnie, choć takie się pewnie zdarzają, ale to nieliczne wyjątki.
Naturalnie jest, kiedy można już po samym wyglądzie odróżnić kobietę od mężczyzny, a raczej płeć żeńską od męskiej w grze (dobrze wiemy, że tak samo kobiety grają męskimi postaciami, jak i mężczyźni kobiecymi). Powiem więcej, choć to już raczej nie zostanie wprowadzone z racji za dużego wkładu ze strony grafików, by nawet ekwipunek męski i żeński różnił się wyglądem. Dobrze wiemy, że zbroje męskie różnią się od tych kobiecych choćby kształtem napierśnika. No i stroje dla profesji magicznych również mogłyby się różnić, zmienić dla kobiet wygląd Tirhela i Wzorka ze spodni na tunikę czy coś takiego. Ale to już moje osobiste przemyślenia. _________________ |
13 Sty 2012, o 02:37 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A tak na prawdę to chodzi o to, że model postaci kobiety i mężczyzny to tak na prawdę to samo tylko przeskalowane co nie co (kobieta na mniejszą skalę), po to, aby w ogóle jakoś postać męska i damska się "różniły".
Więc oprócz twarzą i skalą nie różnią się niczym. Brak np. kobiecych kształtów na które ktoś ostatnio narzekał. Ale... Są plany to zmienić w przyszłości i przerysować przedmioty na wersje damska Jednak to będzie wymagać dużo pracy więc raczej prędko nie będziemy mogli oglądać efektów tej pracy _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
13 Sty 2012, o 08:10 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Gru 2011, o 21:12 Posty: 20 Miejscowość: Kamenak Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Ja powiem tak. DOBRZE JEST JAK JEST. i nic nie zmieniać.
|
13 Sty 2012, o 20:12 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 8 Kwi 2011, o 02:54 Posty: 43 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Morkai |
Jestem zdecydowanie na nie. jest dobrze i jak to w zyciu bywa wieksi panowie musza bronic swoje kruszynki
_________________ Morkai - VD 101+ [s3] |
14 Sty 2012, o 03:36 |
|
Uczeń Heremona
|
Postać kobieca jest idealna na razie, oczywiście poza wspomnianym wyżej brakiem odpowiednich... zaokrągleń gdzie trzeba. ^^
@Ni3107 Ty i bronić... i tak się wolisz bawić w predator mode niż bronić |
14 Sty 2012, o 12:51 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 147 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |