Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Konta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Yo , jest kilka osób które zrobiły sobie dużo postaci na jednym koncie ale nie mogą ich sprzedać bo jedna z nich to jest np. mo 99 lvl.Pomysł polegałby na rozdzielaniu postaci na konta tzn. wpisywało by się nowy e-mail , hasło itd. do jednej postaci i z niej tworzyło by się nowe konto (na tym samym serwerze).Sry za niedopracowaną grafikę ale robiłem to okazjonalnie żeby tylko pokazać -,^
http://imageshack.us/photo/my-images/832/nowekonta.png/ |
16 Sty 2012, o 13:58 |
|
Chodząca legenda
|
Chyba nie bardzo - możesz grać najpierw na jednym koncie z jednym premium wszystkimi postaciami, czyli mieć bonusy wszędzie płacąc raz, a to troszkę godzi w interesy firmy.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
16 Sty 2012, o 15:03 |
|
Uczeń Heremona
|
Faktycznie, z premium byłby problem. Gdyby dało się to jakoś obejść to jestem za.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
16 Sty 2012, o 15:19 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem na Nie i wiele osób napewno się po demną podpisze...
terazniejsza forma kont jest doskonała i pozwala na szybki relog na inną postać... Tak to byś musiał wpisywać nowe dane itd. Jeśli ktoś planuje sprzedać konto/wymienić to całą zawartością:D lub stworzyć konto specjalnie do tego aby robić chary do sprzedania _________________ |
16 Sty 2012, o 15:23 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Przepraszam , zapomniałem o premium Premka nie przechodziła by po rozdzieleniu kont
|
16 Sty 2012, o 15:47 |
|
Zabójca Tilsai
|
zły pomysł
_________________ We are all the same, players in the game. |
16 Sty 2012, o 16:45 |
|
Duma Forum!
|
pomysl jak pomysl - juz jakis czas temu o tym rozmawialismy w gronie Ekipy ale zasadniczo dyskusja jest racze na innym biegunie tzn. nie jak ulatwiac obrot kontamia ale jak go wrecz zakazac...
|
16 Sty 2012, o 16:56 |
|
Zabójca Tilsai
|
Heavenmaker napisał(a): pomysl jak pomysl - juz jakis czas temu o tym rozmawialismy w gronie Ekipy ale zasadniczo dyskusja jest racze na innym biegunie tzn. nie jak ulatwiac obrot kontamia ale jak go wrecz zakazac... słusznie, tak jest w każdym mmorpg'u _________________ We are all the same, players in the game. |
16 Sty 2012, o 17:02 |
|
Uczeń Heremona
|
W sumie zakaz obrotu kontami ma sporo zalet (ktoś mnie kiedyś wyrolował, więc mogę być nieobiektywna).
Pójście w jednym albo w drugim kierunku będzie lepsze niż zostawienie tego tak jak jest. W razie utrzymania możliwości obrotu kontami pomysł dobry, w razie zakazu bezcelowy. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
16 Sty 2012, o 23:23 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 88 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |