Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Qesty
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Gru 2011, o 14:47 Posty: 2 Miejscowość: Bytom Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
mało zaawansowani gracze chcieli by szybko przechodzic misje aby im sie nie nudziło, i czy byłoby dobrym pomysłem aby zrobić jakiś oddzielny temat w którym były by zadania gdzie pisałoby jak przejsc dana misje.
Nie wiem czy taki temat był więc z góry przepraszam:) _________________ MizeRs S4 lv23 Rycerz "Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska." |
19 Sty 2012, o 18:52 |
|
Pogromca Valdaroga
|
viewtopic.php?f=77&t=4903
jeżeli będziesz miał jeszcze jakieś pomysły, to postaraj się napisać jakimś ludzkim językiem, bo teraz to się trza mocno zastanowić co poeta miał na myśli ^^ |
19 Sty 2012, o 19:01 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie rozumiem, dlaczego nowym graczom miałoby się nudzić robiąc nowe zadanie. Przecież questy są po to, aby wzbudzały ciekawość świata Taernu w oczach gracza. Przechodząc samemu jakiś etap coraz więcej dowiadujemy się o otaczającym naszego bohatera świecie. Zawsze jest ta satysfakcja, że zrobiliśmy coś sami
|
19 Sty 2012, o 19:17 |
|
Uczeń Heremona
|
Początkowo wkurzało mnie, że muszę biegać z jednego końca mapy na drugi, zgadywać o co w tym wszystkim chodzi, ale po pewnym czasie zrozumiałam, że to jest właśnie w tym najpiękniejsze!
Zawsze można spytać się bardziej doświadczonych graczy, jak dany q rozwiązać, więc osobny instruktaż byłby zbędny, a nawet szkodliwy, bo co to za frajda rozwiązywać zagadkę, gdy znamy już odpowiedz. Jeśli jednak czujesz taką potrzebę możesz założyć taki temat i edytować go na bieżąco, w miarę rozwiązywania kolejnych zadań, może ktoś skorzysta. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
19 Sty 2012, o 19:32 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Kwi 2011, o 16:30 Posty: 24 Miejscowość: Kula ziemska Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
haha A może byś napisał taki temat?...
_________________ Caron Mo s1 |
19 Sty 2012, o 21:22 |
|
Współpracownik Gnarla
|
ALE po co?!
Opis wszystkich questow jest na wiki taern wiec po co _________________ Pozdrawiam 7Niebo® WELCOME IN MY WORLD WELCOME IN THE HELL |
19 Sty 2012, o 21:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@up gdzie ty masz opisy wszystkich questów ??
@topic Pomysł bezsensu ... Questy sa po to aby same je rozwiązywać, a nie wszystko na gotowca... Chociaż i tak duzo ludzi się pyta na czacie o questy co lekko denerwuje ^^ |
19 Sty 2012, o 21:40 |
|
Współpracownik Gnarla
|
@UP
sprawdz sam wszystkie questy sa napisane na wiki taern. A po za tym questycsa tak dokladnie opisane ze wszystko wiadomo i jest czerwony magiczny krzyzyk _________________ Pozdrawiam 7Niebo® WELCOME IN MY WORLD WELCOME IN THE HELL |
19 Sty 2012, o 22:25 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor |
ale nie przy wszystkich q jest magiczny czerwony krzyżyk np przy gdzie jest lamatch nie ma owego krzyżayka jak się szuka Dariusa
|
20 Sty 2012, o 00:38 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Kwi 2011, o 16:30 Posty: 24 Miejscowość: Kula ziemska Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Po co wogóle tacy ludzie się wypowiadają... ''Magiczny krzyżyk'' w pózniejszych misjach pojawia się bardzo rzadko, a na wiki są opisane tylko skąd wziąć danego Q i od jakiego lvl on jest...
EDIT: Jeśli ktoś zrozumiał, że jestem za pomysłem to się myli... Down@ ehh... _________________ Caron Mo s1 Ostatnio edytowany przez Kuroh 20 Sty 2012, o 11:00, edytowano w sumie 2 razy |
20 Sty 2012, o 08:59 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |