Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyświetlanie pierwszego i ostatniego postu
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Proponuje wprowadzic drobną zmiane w forum. Mianowicie po najechaniu myszka na dany temat, aby w dymku wyswietlal sie pierwszy i ostatni post. Nieco ułatwilo by to poruszanie sie miedzy tematami. zamiast wchodzic w kazdy przynajmniej na pierwszy rzut oka mozna stwierdzic czy jest to cos interesujacego. Na innych forach z tego co widzialem to dosyc pomaga.
|
|
22 Sty 2012, o 05:52 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
co jeśli pierwszy post jest ogromnie rozbudowany?
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
22 Sty 2012, o 11:28 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ucina go i wyświetla tylko kawałek.
|
|
22 Sty 2012, o 11:42 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
:/ Oceniac tylko po kawalku posta .
Moze najpopulraniejsze tematy pokaze. _________________ Pozdrawiam 7Niebo® WELCOME IN MY WORLD WELCOME IN THE HELL |
|
22 Sty 2012, o 13:42 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nawet jak post jest rozbudowany i go obetnie to na tyle, że i tak wiadomo mniej wiecej o czym temat. Przez dłuzszy czas jestem na forum z ta opcją i naprawde ułatwia w pewnym stopniu
|
|
22 Sty 2012, o 22:18 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Mi pomysł się podoba i może tylko ułatwić życie. Kwestia tylko - jak to wygląda ze strony administracji i opcji forum
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
|
23 Sty 2012, o 11:48 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ekhem, ja tam sądzę, iż Borgenek ma dobry pomysł. Temat często mówi za mało o zawartości posta. Usprawniło by to poruszanie się po forum i znalezienie czegoś ciekawego. Ponadto dużo czasu to to nie wymaga by to zrobić ]:->
_________________ dr - 82 lvl [s1] ryc - 25 lvl [s1] vd - 25 lvl [s1] |
|
29 Sty 2013, o 19:16 |
|
|
|
tylko żeby to było opcjonalne(domyślnie off bo niektórym to by przeszkadzało) np jak jestem na telefonie to i tak bym nie mógł namierzyć...
|
|
29 Sty 2013, o 20:15 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
sądzicie że gdy rok temat nie był ruszany to teraz ktoś się tym zajmie?
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
29 Sty 2013, o 21:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
To się nazywa oczekiwanie na odp administracji A tak btw z tel by to nie bardzo działało przynajmniej na androidzie bo kursora nie ma.
|
|
29 Sty 2013, o 22:03 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |