Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pay Per Call
Pay Per Call
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
ale właściwie co stoi na przeszkodzie, żebyście sobie jednak założyli konto w banku? zakładam, że jednak większość z was ma skończone te 13 lat.
nic za to nie płacicie na żadnym etapie, można to załatwić bez wychodzenia z domu, cała procedura trwa góra kilka dni - a potem o każdej porze dnia i nocy w ciągu kilku minut możecie zrobić bezpłatny przelew. |
|
21 Sty 2012, o 22:16 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Sie 2011, o 14:26 Posty: 8 Miejscowość: Krosno Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Dlaczego na nie? Wystarczy zrobic np 500platyn - 30-40 zl sms , Co do ankiety to na nie
|
|
22 Sty 2012, o 11:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja jestem za, dobry pomysł bo nie mam konta w banku ale mam fona i neta a platę z fona drogo chodzi w przeciwieństwie od konta więc chcę aby cena była jak z konta. Polecę jeszcze innym znajomym
|
|
22 Sty 2012, o 12:27 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
plata za przelew jest tańsza niż za sms, bo nie potrzebuje pośredników, którzy pobierają prowizje. przy smsie bodajże 50% pobiera operator usługi, więc tylko 50% dociera do Taernu. Czyli suma sumarum plata kosztuje mniej więcej tyle samo + "marża" operatora. przy PPC także występuje, ale jest mniejsza (chociaż głowy sobie za to nie dam uciąć).
|
|
22 Sty 2012, o 15:18 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ok to cenę niech sobie administratorzy Uzgodnią ale chyba nic nie jest w przeszkodzie nom jak zrobicie to będziecie zyskiwali więcej kasy a jak nie zrobicie to inni będą sie żalować że ni ma tego sposobu. Tylko trochę pracy trzeba i all są zadowoleni.
|
|
22 Sty 2012, o 16:29 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Można już na tyle sposobów kupować platyne nie ma po co dodawać większą ilość platyny za sms. Masz wpłaty na poczcie, możesz w żabce też zapłacić no ok trzeba się przejść po świeżym powietrzu. No i można kupić za złoto w grze co teraz jest uproszczone. Dobrze jest jak jest.
_________________ Arcuss - łucznik lvl 107 s2 Ignorantia iuris nocet |
|
22 Sty 2012, o 16:34 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
haaalo... zamiast marudzić i wymyślać, załóżcie konto w banku!
w dzisiejszych czasach to już konieczność, więc po co odwlekać nieuniknione? (a wiele spraw wam to tak znacząco ułatwi, że nie będziecie mogli uwierzyć jak i po co radziliście sobie bez tego;p) |
|
22 Sty 2012, o 20:13 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Popieram koleżankę, konto w banku ma już nawet Prezes Kaczyński!
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
22 Sty 2012, o 20:56 |
|
|
Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |