Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Sie 2011, o 14:26 Posty: 8 Miejscowość: Krosno Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam chciałem przedstawić propozycje odnośnie Turniejów. Wiele razy zdazalo mi sie ze po koncach zapisow na turniej , ktos odchodzil chcialem przedstawic propozycje ze gdy sie zapisujemy jest potwierdzenie czy chcemy sie zapisac. I zeby nie mozna bylo odchodzic z druzyny po koncach zapisow bo ktos moze komus robic na zlosc. Z gory thx i piszcie co o tym sadzicie.
|
21 Sty 2012, o 19:17 |
|
Chodząca legenda
|
Z tego co mi wiadomo nie można odejść po zamknięciu zapisów. Żadne dodatkowe potwierdzenia też nie są potrzebne.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
21 Sty 2012, o 19:25 |
|
Duma Forum!
|
Nie zapobiegniemy zlosliwemu wylogowywaniu sie graczy i pozostawianiu kompanow na pastwe losu, nie zmusimy kogos, by siedzial w grze, a nawet jakbysmy mogli, to bysmy tego nie zrobili, jak ktos sie rozmysli, to ma prawo odejsc.
|
21 Sty 2012, o 20:07 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor |
Zgadzam się z przedmówcami
|
22 Sty 2012, o 06:49 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Zgadzam się z przedmówcami ponieważ może ktoś specjalnie wyjść ale też może musi wyjsc z gry ma powód np:burza,brak prądu
_________________ DomanSoS Druid :] 70+ Offline DomanSh Sheed s5 Offline |
22 Sty 2012, o 20:20 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 112 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |