Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przekazywanie itemów między postaciami z różnych kont
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 17 Sty 2012, o 15:57 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Nie wiem czy był taki temat, ale moim zdanie taka opcja by się przydała. W depozycie zamontować kolejną skrzynkę, która by pozwalała na przekazywanie itemów między postaciami z różnych kont, przykładowo postać XXX chce przekazać cos postaci YYY, wiec klika na te skrzynie, wpisuje nick YYY i wkłada tam sprzet. Moze to z tej skrzyni wyjąć tylko postac YYY, a jesli tego nie zrobi w czasie kilku dni może to wyjąć na powrót postac XXX. Przydało by się to w momencie kiedy ktos zapomina hasla dos tarej postaci, lub kupuje inna i chce przelozyc sprzęt bez udziału osob trzecich.
|
23 Sty 2012, o 11:40 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A to mi pomysł
Przekazywanie itemów na inne konto odbywa się poprzez handel. Jeżeli chcesz przekazać innemu, Twojemu kontu, to... nie. Z resztą - po co utrudniać sobie życie tworząc nową postać na nowym koncie? Jak kupujesz nową postać, to kupuj z gotowym sprzętem. Chcesz kupić postać ze sprzętem i jeszcze zabrać swój, a sprzedającego zostawić bez? A jak zapomnisz hasło do starej postaci, to jak nią to wrzucisz do tego depo? _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
23 Sty 2012, o 11:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mysle, że prędzej by sie to przydało, kiedy ktos ma postacie na różnych kontach i chce przełożyc między nimi sprzęt np. nieuszkodzony, zamiast robic to przez znajomych.
|
23 Sty 2012, o 13:39 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Paź 2009, o 20:39 Posty: 265 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 7 razy |
Za dużo roboty, a użytek ze skrzynki byłby znikomy
Jednak najlepiej dokonać wymianki za pomocą osób trzecich Jedna zaufana osoba, 2min roboty i po sprawie... _________________ "I'm not crazy. My reality is just different than yours." |
23 Sty 2012, o 22:07 |
|
Chodząca legenda
|
Zbędna opcja, wiąże się z tym przekazywanie złota/platyny, przedmiotów, inhibitorów, potów, co jest zablokowane w przekazywaniu w handlu. A eq można przełożyć przez znajomych właśnie, jeśli jest nieuszkodzone.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
23 Sty 2012, o 22:18 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Opcja zbędna. Masz dwa konta? Przekaż rzecz przez znajomego, na pewno masz takich, którym ufasz, więc na pewno Ci pomogą. Zawsze możesz przy takim przekazaniu zrobić zrzut ekranu, co potwierdzi Twoje słowa przy ewentualnej kradzieży i zgłoszniu sprawy do Game Mastera. Pomysł nie przejdzie, gdyż dużo roboty przy nim, a korzyści mało. Jednak może się nie znam, więc nie będę póki co zamykał.
_________________ |
24 Sty 2012, o 02:50 |
|
Duma Forum!
|
Pomysl zbedny, na jednym koncie mozesz miec dowolna liczbe postaci, wiec trzymaj sie jednego konta, a jak zapomnisz passy, to tracisz konto, regulamin mowi o tym jasno.
|
25 Sty 2012, o 17:32 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysł moim zdaniem nie przejdzie. Ja na S2 jak chce coś przezucic z postaci na postaci na postac to zawsze szedłem do BzyQu'a albo Rodzi ( bardzo sympatyczni ludzie ).Jak chcesz przerzucić jakis item to znajdz sobie znajomych a nie zaśmiecasz forum.
To tyle z mojej strony. _________________ Iloves-barbarzyńca na s2,lvl 36 OFF Bigosa sheed s2 36 ON Hopdance rycerz s2 64 lvl (daaaawnooo zbanowany a na końcu usunięty :p) |
25 Sty 2012, o 17:56 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor |
Pomysł nie najlepszy i zgadzam się z przedmówcami
|
26 Sty 2012, o 07:07 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 133 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |