![]() |
Strona 3 z 5 |
[ 46 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Rozdzielczość w grze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Gru 2010, o 13:43 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
To są setllersi tak jak mówiłem, a nie żadne taern
![]() No. |
12 Gru 2010, o 23:32 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Gru 2010, o 08:56 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Krawiec, co do trybu pełnoekranowego to ta funkcja jest bezużyteczna (czytaj, nie powiększa obrazu gry) jedynie paski przeglądarki znikają, a to problemu nie rozwiązuje
![]() Także dziękuje wszystkim za znalezienie tych kilku wspólnie spędzonych chwil, do zobaczyska gdzieś tam w sieci! Pozdrawiam Łukasz P.S Cliper jeśli masz FF spróbuj z kombinacją klawiszy ctrl + + i ctrl + - |
12 Gru 2010, o 23:33 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Niestety tutaj to nie dziala. Na innych stronach tak w Taern nie.
_________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
12 Gru 2010, o 23:37 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Czytając ten temat natchnąłem się na eksperyment z prawym klawiszem myszy w grze (na planszy). Znalazłem opcję "powiększ", która rozwiązuje problem, przynajmniej w moim wypadku rozdzielczości 1680x1024. Problem jest tylko w tym, że obrazu nie można przesuwać po powiększeniu, widzimy więc tylko lewy górny róg.
EDIT: Zaznaczam jeszcze raz, że dla mnie w porządku jest taka plansza jak teraz. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
12 Gru 2010, o 23:46 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Cytuj: Napiszę tak, twórcy gry spaprali robotę, a jak się spostrzegli to już byli w zaawansowanym stadium tworzenia gry i nie dało się tego odkręcić, więc wydali to co jest, z myślą ze może uda się im jednak coś na tym zarobić (bo w końcu tyle siedzieliśmy nad grą, prawda?) smutne. NIE PRAWDA! Trafiłeś z postem idealnie w czasie. Wczoraj poznałem ekipę Twórców na spotkaniu fanów. Taern tworzony jest w myśl zasady: "Robimy grę taką, w jaką sami byśmy chcieli zagrać" Grafika była wielokrotnie przebudowywana (wcześniejsze posty zawierają zdjęcia) i wciąż czekają ją modyfikację. Problemem, który zgłosiłeś już się zajął programista - Drygu. Dumę Taernu tworzą pasjonaci! Autentyczni miłośnicy gier! Pytanie Jak rozpoznać grę-perełkę od projektu nastawionego tylko na zysk? _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
12 Gru 2010, o 23:59 |
![]() |
![]() |
|
Administracja jest jedyna w swoim rodzaju*, czego się dowiedziałem zdaje się dzień po założeniu konta.
Cóż, odpowiedź na zadane pytanie jest w samej grze. Ciężko mi to określić, po prostu nigdzie nie spotkałem tyle pasji. Może ktoś inny odpowie konkretniej. ![]() * Najlepszą jaką znam z ponad piętnastu. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
13 Gru 2010, o 00:06 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Ok, dodałem opcje do powiększania i pomniejszania ekranu.
Prawy przycisk myszy: pojawiają się dwie opcje: Taern powiększ Taern pomniejsz Przetestujcie i dajcie znać jak się podoba. |
13 Gru 2010, o 00:14 |
![]() |
![]() |
|
Napisałem już coś o tym, zanim zostało wprowadzone? ^^
Potrzebna jest możliwość przesuwania powiększonego obrazu. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
13 Gru 2010, o 00:15 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 18:00 Posty: 85 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
EsAmo napisał(a): Napisałem już coś o tym, zanim zostało wprowadzone? ^^ Potrzebna jest możliwość przesuwania powiększonego obrazu. a po co Ci go przesuwać:P? zwiększam 3-4 krotnie i dalej się mieści na ekranie ![]() |
13 Gru 2010, o 00:17 |
![]() |
![]() |
|
Mi niepotrzebne, ale skoro powstał temat - znaczy to, że są gracze którzy wolą widzieć samą grę - bez ramki na połowę ekranu. Przynajmniej mi tyle zajmuje.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
13 Gru 2010, o 00:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 5 |
[ 46 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |