![]() |
Strona 5 z 5 |
[ 46 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Rozdzielczość w grze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Gru 2010, o 08:56 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Drygu napiszę Ci tylko dwa słowa i w cale nie będą one przesadne, Kocham Cie!!
![]() ![]() ![]() ![]() ... Człowiek mający grubo ponad 20lat, a cieszy się jak dziecko ![]() ![]() Edit. Drygu, bardzo bym Cie prosił o nie usuwanie w przyszłości tej pożytecznej opcji, bo nie chciałbym któregoś dnia na 200lvlu bawić się z powrotem mróweczką ![]() |
13 Gru 2010, o 11:08 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Jak już zdążyłem napisać w innym miejscu, niestety pomniejszanie nie działa za dobrze. Nie wiem, czy ktoś jeszcze używa opcji pomniejszania, ja niestety często gram na lapku. Nie jestem w stanie zmniejszyć sensownie rozmiaru korzystając z nowych opcji tak, żeby zmieścić po jednej stronie czat - okienko się centruje i mam grube marginesy po prawej i po lewej, a chciałbym tylko po prawej. Czy można dodać opcję konfiguracji tego chociażby poprzez dodatkowy parametr w URL i/lub ciacho?
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
13 Gru 2010, o 13:06 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Nie rozwiązałaby tego np. (tak czy inaczej kiedyś do wprowadzenia) opcja zwiększenia/zmniejszenia literek w czacie? Albo opcja przesunięcia widzianego obrazu który powiększyliśmy, taka przesuwana lupa - i dopasujesz widok, jak chcesz.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
13 Gru 2010, o 13:21 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Alez sobie Drygu bata na samego siebie ukrecil. Dal palec to teraz bedzie kodowal pol roku opcje regulacji wielkosci roznych czesci Taernu... :/
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
13 Gru 2010, o 13:27 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Dokładnie.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
13 Gru 2010, o 13:28 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Gru 2010, o 08:56 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Mikei, co do okienka chatu to możesz je dostosować do własnych potrzeb. np. na moim przykładzie powiększam obraz x3, otwieram okno chatu, zwężam i wydłużam
![]() Na chwilę obecną tylko to bym Ci proponował, może z czasem twórcy dodadzą opcje swobodnego przemieszczania wyświetlanego obrazu. P.S Nie sugerujcie się jakością screenu, bo musiałem go poddać lekkiej obróbce w celu zmniejszenia wagi pliku, w rzeczywistości jakość gry prawie niczym się nie rożni od standardowych opcji wyświetlanego obrazu ![]() Wracam do gry ![]() Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
13 Gru 2010, o 13:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 5 z 5 |
[ 46 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |