![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Druid - Zapytanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Gru 2010, o 17:15 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Mam pytanko odnośnie leczenia u druida
Czy podczas jednej rundy mogę leczyć dwa lub więcej targetów? po co ustawiać 2,3,4 leczenia w rundzie jak leczę cały czas 1 target. W grze teamplayowej taka opcja kompletnie mija się z celem, czuje się pokrzywdzony jako gracz support healer. Mam na razie 7 lvl, ale imo później na bossach to się nie sprawdza. Jeżeli jest jakaś opcja ustawiania targetu prosiłbym o info co i jak kliknąć, jeżeli nie ma pytam dlaczego tak jest?! Nie będę czekał do 30 lvlu żeby uleczyć więcej niż 1 znajomego skoro każdy skill leczący liczy się jak zadawanie obrażeń u innych klas. Dziękuje za uwagę Thanatos |
13 Gru 2010, o 17:18 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Hmmm.. na 26 lvl masz leczenie drużynowe na późniejszych etapach zrozumiesz że nie potrzebna jest zmiana targetu.
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
13 Gru 2010, o 17:29 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Gru 2010, o 17:15 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
żeby dojść do późniejszych etapów potrzeba czuć "coś" w rozgrywce. Aktualnie idąc na lepsze mobki z nieogarniętą drużyną low lvli jak ja przez takie "udogodnienia" jest ciężej. berserk sobie łoi co chce, a ja muszę się zastanowić na leczenie kogo zmarnować turę mimo, że i tak ciężko wchodzi ten heal mi jakoś. Szkoda ;/
|
13 Gru 2010, o 17:39 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Druid wraz z voodoo to najtrudniejsza postac do expa (vodo do 18) druid ma przechlapane troche dłużej.
Zobaczysz wbijesz wiekszy lvl i nie bedziesz sie martwił o takie coś. Szanse na leczenie zwiększasz poprzez wiedze ![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
13 Gru 2010, o 17:44 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Nie da rady wybrać kilka targetów w jednej rundzie. Przy takim systemie walki byłoby to za bardzo zamotane (przypisanie targetu do każdego kółka? ). Healer jest najbardziej porządaną postacią do grupy więc nawet jak ktoś ci padnie to i tak cię wezmą jeszcze raz
![]() |
13 Gru 2010, o 17:47 |
![]() |
![]() |
|
drygu napisał(a): Healer jest najbardziej porządaną postacią do grupy więc nawet jak ktoś ci padnie to i tak cię wezmą jeszcze raz ![]() Nawet jak na smoku zawalisz 2x i przez Ciebie padnie cały team.. I TAK CIE WEZMĄ ![]() * wiem z doświadczenia ![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
13 Gru 2010, o 17:49 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Okej
![]() ![]() |
13 Gru 2010, o 17:56 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 11 Sie 2010, o 07:47 Posty: 263 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: WilkuWDZ ![]() |
polecam expienie w grupie
![]() _________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
13 Gru 2010, o 17:59 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Nie wiedziałem gdzie to napisać, ale jest topic o petach, mountach. Co to za druid bez wilka przyjaciela ? ;p rój os i root to jedyni moi przyjaciele ? no way
![]() |
13 Gru 2010, o 18:57 |
![]() |
![]() |
|
wyobraź sobie 5 druidów + 5 wilków + 5 mobków = big lag
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
13 Gru 2010, o 18:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |