Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
sprzedam/wymienie łuk 92 [s3]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam, jak w temacie łucznik 92 eq jak widać na obrazku (brak wyłącznie debby).
Kaske zabieram ewentualnie może zostać w zamian za platynę (sentrion to samo). Wszelkie informacje priv w grze - Vixaa (s4) Sandhya (s3) p.s interesuje mnie wyłącznie postać na s4! w związku z moratorium wprowadzonym na s3 postać wystawiam wyłącznie na sprzedaż... czekam na rozsądne propozycje Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" |
6 Lut 2012, o 13:56 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 29 Paź 2011, o 09:07 Posty: 129 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Dam ci za niego 68lvl ryc na s4 eq mam proo napisz mi na gg lub na pw AjmLegend
gg:37727964 _________________ MuraśMo 86lvl Mo s2(Sprzedany) Tlenor 34lvl Ryc s2(Sprzedany) Shiningami 75/76 vd s2 (online) |
6 Lut 2012, o 18:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Postać została sprzedana temat do zamknięcia.
Dziękuję. _________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" |
6 Lut 2012, o 20:03 |
|
Duma Forum!
|
zdaje sie ze nie ma zgłoszenia na forum w dziale przekazanie i żaden GM z s3 transakcji nie autoryzował, a zgodnie z tematem: viewtopic.php?f=195&t=10401 jest to obligatoryjne. Bez tego nowy właściciel nie dostanie żadnej pomocy a wręcz może wyłapać bana, w razie jakichkolwiek problemów...
|
7 Lut 2012, o 10:17 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |