![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
s2 Ariaris wyrzucanie z serwera.
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
Serwer2:
Od godziny 8:30 co minutę wyrzuca mnie z serwera. Internet mam dobry, więc zrzucałam winę na komputer. Po resecie kopmputera, po zmianie ustawień, po zmianie jakości gry, usunięcia historii przeglądarce, pamięci podręcznej, itp., dalej mnie wyrzuca. Pisałam już do moda, ale mod też nie wie co się dzieje. No więc pytnie, co się dzieje? |
9 Lut 2012, o 12:11 |
|
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 16 Sty 2012, o 15:44 Posty: 172 Miejscowość: Gdansk Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Mozesz miec problem z polaczeniem do internetu.
Mozesz dostawac kicka ale to malo prawdopodobne. Moga byc prace nad serverem. Pisz do GM a nie do Moda. Aktualizuj ADOBE FLASH PLAYER. Mozesz nie miec miejsca na cookie. Mozesz miec zapelniony dysk( brak miejsca). _________________ Pozdrawiam 7Niebo® WELCOME IN MY WORLD WELCOME IN THE HELL |
9 Lut 2012, o 12:55 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Wczoraj koledze pomogl restart routera.
|
9 Lut 2012, o 16:10 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Lut 2012, o 10:30 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Też tak miałem...dodam, że o północy startuje ^^
|
10 Sie 2013, o 09:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
temat nieaktualny, przypadkowo podbity
![]() |
10 Sie 2013, o 09:56 |
|
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Ariaris napisał(a): temat nieaktualny, przypadkowo podbity ![]() To dobrze, że przez 1,5 roku udało się naprawić. Zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
10 Sie 2013, o 10:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |