![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja dot. kultury/ klimatu panującego w grze.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Lut 2012, o 01:00 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Grając wieczorami spostrzegłem, że dużo graczy zaczyna używać wulgaryzmów gdy tylko GM pójdzie. W związku z tym moją propozycją jest auto-knebel. W wielu grach to zauważyłem, więc i tutaj mogłoby być. Użycie wulgaryzmu kończyłoby się 12 godzinnym kneblem i uwierzcie, że taki delikwent następnym razem się zastanowi zanim coś napisze, a GM lub Mod przecież nie będą wiecznie czuwali.
![]() _________________ Kultura nie boli... |
14 Lut 2012, o 00:03 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Pomysł wydaje się dobry , ale zadziała tylko jeden raz
![]() Zaraz zacznie się .../*** pewnych znaków tak aby było wiadomo o co chodzi a jednocześnie aby automat nie zadziałał. Poza tym zawsze można obrażać innych graczy bez użycia klasycznych wulgaryzmów - wtedy trzeźwa ocena moderatora/GM jest konieczna, bo żaden automat sobie z tym nie poradzi. Bardziej skutecznie jest nagrywanie czatu i później szybka ocena w wypatrywaniu wulgaryzmów oraz karania graczy - i nie jestem pewien czy tak właśnie się nie robi ![]() _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
14 Lut 2012, o 00:09 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
_________________ s3-MichalR MO 46lvl |
14 Lut 2012, o 18:03 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Lis 2011, o 09:33 Posty: 494 Miejscowość: Kameneak Podziękowano: 143 razy Otrzymanych podziękowań: 106 razy Nick w grze: Crossborn ![]() |
Bardzo by był dobry gdyby by mógł skanować twojego pw na twoje życzenie(na imageshack'u mam jakiegoś błęda i nie moge pokazywać gm co oni mi napiszą (najpiwer piszą ci ładną składanke a potem jeszcze że jak mnie spodkają to mnie zabiją...
![]() _________________ _______ |
15 Lut 2012, o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |