Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Porównanie"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam wszystkich, mam pewien pomysł który imo mógłby ułatwić grę (możliwe, że ktoś już to napisał, nie widziałem, jak tak to przepraszam ), ale do rzeczy:
w sklepie u kowala,koldzicy,w wiosce druidów przy najechaniu myszką na przedmiot który oglądamy w sklepie pojawiało by się okienko - ze statystykami tego przemiotu(tak jak jest teraz) - oraz ze statystykami przedmiotu tego typu który na sobie mamy myślę, że ułatwiłoby to początki, kiedy kupujemy wiekszosc sprzetu u kowala a nie chce nam sie co chwilke sprawdzac naszego eq podobnie jest w Gladiatusie, mówię to żeby nie było że ściągam z innych gier, jednak nie wzoruje się na tym. pozdrawiam, Kubothyr _________________ |
15 Lut 2012, o 23:02 |
|
Uczeń Simona
|
Według mnie jest to ciekawe, i ułatwiło by to trochę gre. Porównywanie przedmiotu ze sklepu i swojego było by wporzadku
_________________ Edon S1 - 48 [off] Nedonowy S1 20 Druid [on] |
15 Lut 2012, o 23:28 |
|
Chodząca legenda
|
Najedź sobie sam na dane przedmioty i porównaj, bez przesady, nie jest to taki straszy wysiłek.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
16 Lut 2012, o 01:26 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Odpada. Co za problem wejsć w okno ekwipunku zapamiętać staty i sprawdzić przedmioty u kowala ?
_________________ Yoshumiitzu -S1 Vd 59+ BAN znowu Paczotniik - S1 MO 16+ Off Yoos S7 VD |
16 Lut 2012, o 02:03 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja tak robię zawsze
_________________ _______ |
16 Lut 2012, o 10:05 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jest to zupelnie niepotrzebne, srawdzanie statow swojego eq jest bardzo szybkie.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
16 Lut 2012, o 10:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
no to mój drogi sprawdzaj 10 razy kazdy przedmiot do wymiany jak jestes czyms polowicznie zajety, lub zamyslony, pozdrawiam
_________________ |
16 Lut 2012, o 15:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
Temat już poruszany dawno temu, pomysł pochodzi z jakiejś gry, nie pamiętam z jakiej.
Nie zostało wdrożone. Oczywiście bajer fajny i przydatny w początkowej fazie gry, później nie ma najmniejszego znaczenia. Prawdopodobnie wprowadzenie takich "kosmetycznych" zmian ma bardzo niski priorytet, są ważniejsze zmiany, reforma eq itd. _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
16 Lut 2012, o 15:52 |
|
Pogromca Valdaroga
|
jeżeli twierdzicie że to żaden problem sprawdzić sobie w eq, to już chyba całkiem nie pamiętacie jak się grało na początkowych lvlach, kiedy cały ekwipunek był od kowala i co kilka dni się go wymieniało albo przynajmniej sprawdzało czy nie ma czegoś lepszego;p
ja sobie spisałam statystyki swoich przedmiotów w zeszycie i tak porównywałam, odpowiednio zmieniając po zakupach - no ale trochę zachodu z tym było. jasne, da się przeżyć i taka zmiana ma niski priorytet, ale żeby tak całkiem niepotrzebna była to nie powiedziałabym. |
16 Lut 2012, o 20:34 |
|
Zabójca Tilsai
|
niby nic ale niektórych jak najbardziej by to cieszyło
_________________ We are all the same, players in the game. |
17 Lut 2012, o 00:29 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |