![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Teleportacja w czasie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 15 Gru 2010, o 16:03 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam
Mój nick na grze Memlak serwer 2 dziś tam o którejś tam godzine wywaliło mnie ze statku do parku wywaliło bez łuku (nie pisze mi tylko że przepiłem) próbuje wejść na statek ale nie daje rady próbuje się do kogoś podłączyć bo może w grupie tak przejde -tak przeszedłem strażnika który pilnuje wejścia do portu - Poprosiłbym jednak was kochani ADMINI (którzy nauczyliście mnie nowego słowa w trakcie rozmów z Wami "Kuźwa") chciałbym wrócić na statek mieć łuk i kontynuować dalsze zadania Dziękuje i Pozdrawaim Marek |
15 Gru 2010, o 17:53 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Rozwiazane.
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
15 Gru 2010, o 18:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |