Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ODP przed alphą
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam ... Chciałbym zaproponować odp przed alphą ... wiem że to może nie jest najlepszy pomysł ale napewno ułatwiłby grę mniejszym lvl'ą które codziennie widzę jak idą na mięsko ... np. jeroszki są od 34 lvl'a ale taki 40 lvl sam mięska nie zrobi bo zabraknie mu many/staminy/życia ... A w sumie szkoda potów a przed samą alphą było by dobrze ..
Oto ss z zaproponowanym mijscem gdzie by moglo byc :] Załącznik: alpha.JPG Z góry Dziękuję... Kokoszanel Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Kokoszanel stare s3 |
17 Lut 2012, o 22:00 |
|
Chodząca legenda
|
veto
Byłoby to zbytnie ułatwienie, rarów z miśka i tak jest już za dużo. |
17 Lut 2012, o 22:02 |
|
Uczeń Simona
|
no to chociarz na wejściu do jaskini w środku żeby nie trzeba byłoby wychodzic z jaskini ...
_________________ Kokoszanel stare s3 |
17 Lut 2012, o 22:10 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Maj 2011, o 10:55 Posty: 20 Miejscowość: Nowa Sól Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Popieram, myślę że pomogło by to innym profesjom i nie tylko luk, mo, druid mogliby bic to skutecznie.
|
17 Lut 2012, o 22:20 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 15 Gru 2011, o 22:48 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Popieram,sam nie dam rady ubic alfy i musze wyjsc na pota,gdyby był odp to by było duże ułatwienie nie tylko dla mnie ale tez dla innych.
|
17 Lut 2012, o 22:26 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Wrz 2011, o 14:40 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
i o to chodzi jak jesteś za słaby nie bijesz sam albo potasz jest opcja taka że wychodzisz z jaskini dajesz odpoczynek i bijesz dalej tyle
|
17 Lut 2012, o 22:41 |
|
Uczeń Simona
|
nie zawsze tak jest bo jak wyjdziesz to sie zrespią 50% szansy jest ze ci tak zostanie ^^
_________________ Kokoszanel stare s3 |
17 Lut 2012, o 22:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
to jak z normalną instancją, jeżeli wyjdziesz na zbyt długo to się zresetuje.
na tym to polega żeby nie było zbyt łatwo, jak nie chcesz używać potów to bierz druida do pary. |
17 Lut 2012, o 22:59 |
|
Chodząca legenda
|
Mięsko i tak zbiera się MO z 5 minut, kosztuje ~40k, to byłoby mega ułatwienie, bez przesady. Jestem na nie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
17 Lut 2012, o 23:07 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Równierz jestem na nie moim zdaniem i tak łatwo sie zbiera mieso a jakby to jeszcze ułatwić to ceny rarków juz by wogóle spadły...
|
17 Lut 2012, o 23:34 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |