Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sheed w drużynie 2
Sheed w drużynie 2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Maj 2011, o 12:02 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jakiś czas temu poruszałem temat zbyt słabej pozycji sheeda w drużynie. Po wbiciu 70 lev uważam iż siła sheeda w drużynie jest nadal słaba. Więc chcę rozpocząć dyskusję nad wprowadzeniem kontroli oddechu drużynowej powiedzmy od 6 poziomu umiejętności. Moje argumenty za :
* sheed niema jako jedyna postać nie ma grupowego ataku, buffa, wzmocnienia drużyny * sheed nie posiada możliwości zwiększenia zadawanych obrażeń i jego dmg jest słabsze od Barbarzyńcy, MO i nawet Rycerza * sheed mając drużynową kontrolą oddechu mógłby stać się alternatywą dla Ryca w drużynie |
19 Lut 2012, o 11:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
oczywiście że NIE
Było już sporo takich tematów, żaden nie przeszedł, sheed jest wystarczająco dobry a taka umiejętność podniosła by go do rangi boga... _________________ dr 120 |
19 Lut 2012, o 11:42 |
|
Błądzący w Tunelach
|
NIE !!
Gram sheedem i już widze, że to jest pół-bóg, a co dopiero gdyby miał oddech grupowy P.S ciekawe czy w podklasach tego nie zrobią |
19 Lut 2012, o 13:57 |
|
Uczeń Heremona
|
Nigdy, i jeszcze raz nigdy.
Ekipa takiego czegos nigdy nie wprowadzi.. sheed jest juz wystarczająco silny poprzez jego uniki jak i uderzenie chi. Praktycznie mało kto potrawi pokonać sheeda na pvp [ nie mówiąc o druidzie.. bo przeciez to jasne ] Moim zdaniem shed jest po druidzie najlepszą postacią do pvp. |
19 Lut 2012, o 14:04 |
|
Chodząca legenda
|
Przecież wtedy każdy sheed byłby brany zawsze i wszędzie, tylko kontrola, uniki i niech sobie stoi, a reszta drużyny walkę wygra. Zdecydowane nie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
19 Lut 2012, o 15:09 |
|
Zabójca Tilsai
|
jeszcze raz taki pomysł, a stracę przytomność wbijając 70lvl powinieneś wszystko wiedzieć o sheedzie i umieć wykorzystywać jego umiejętności do maksimum
_________________ We are all the same, players in the game. |
19 Lut 2012, o 15:16 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja też jestem na nie, a gram sheedem, żeby nie było. Na dłuższe walki sheed i tak daje 10 PA pięcioosobowej drużynie, sam tracąc jedynie 2-3 PA, więc sam widzisz, że byłaby to przesada. Pamiętaj też, że sheed jest profesją typowo pod pvp, dlatego w drużynie pożytek z niego powinien być co najwyżej średni, a wprowadzając takie rozwiązanie KAŻDA drużyna składałaby się z druida, rycerza, sheeda i 2 innych profesji.
Już teraz nie mogę się opędzić od propozycji wycieczki na DZ czy Fyo, z grupową KO praktycznie by mnie rozdrapali... przed mobami. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
19 Lut 2012, o 17:00 |
|
Uczeń Heremona
|
a mi by się przydało takie coś bo marnuje do 300 kondy na ture a mam 700+
_________________ _______ |
20 Lut 2012, o 13:15 |
|
Uczeń Simona
|
ja uważam że tak ale albo
1) zabiera kolosalną sumę kondy i many od danego sheeda 2)zabiera całej grupie jakąś liczbę kondy i many |
20 Lut 2012, o 20:00 |
|
Uczeń Simona
|
Nie, nie i jeszcze raz nie. Koledzy/żanki mają racje z góry, sheed byłby brany wszędzie i każdy by chciał nim grać. Każde profesje mają swoje ataki/debuffy i każdego chętnie biorą.
P.S Niech tak zostanie ^^ _________________ ehe |
20 Lut 2012, o 23:13 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |