Strona 1 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Depo z hasłem
Depo z hasłem
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam szanowną administracje, ekipę i graczy. Dzisiaj idąc do sklepu i wyciągając karte kredytową olśniło mnie:D Mam pomysł, aby admini wprowadzili do depozytu hasło.
Dlaczego? Jest wiele powodów: - Zmniejszenie ryzyka, że ktoś ci się włamał na konto i zabrał sobie rzeczy z depo - Jeśli współdzielisz z kimś postać ( zasaidanie) robisz sobie hasło na depo i wkładasz tam kase, rarki i potrzebne rzeczy i nikt ci tego nie zabierze ( no chyba, że podasz też passy do depo ). To tyle z mojej strony Pozdro Derun Ostatnio edytowany przez Avidar, 19 Lut 2012, o 22:55, edytowano w sumie 1 raz |
|
19 Lut 2012, o 20:32 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
A nie wystarczy to,ze cale konto jest zabezpieczone haslem?Co do zasiadania to nie pozwalaj na nie byle komu to nie bedziesz mial problemu.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
|
19 Lut 2012, o 20:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja nie mam problemu bo nikt nie zasiada mojego konta
Podałem tylko taką propozycje. Jest tez dużo programów hakujących hasla do różnych gier, a chyba na depo by to nie zadziałało |
|
19 Lut 2012, o 20:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł mi się podoba. Zdarza się , że ktoś włamie się na konto. Jestem za!
|
|
19 Lut 2012, o 20:47 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Można jeszcze wprowadzić hasło do podglądu eq w tedy nikt nie sprzeda twojego eq . Jestem za
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
|
19 Lut 2012, o 21:05 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Z tako opcjo spotkałem sie w innej grze. Ale jestem za.
_________________ "Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać, każdy robi błędy, ważne jak będziesz wstawać..." |
|
19 Lut 2012, o 21:10 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 12:50 Posty: 112 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Wolfheart |
Kinger12 napisał(a): Można jeszcze wprowadzić hasło do podglądu eq w tedy nikt nie sprzeda twojego eq . Jestem za I za każdym razem jak chcę zmienić eq, mam wpisywać jakieś hasła? Kompletnie bez sensu. Co do pomysłu o wprowadzeniu hasła do depo, to uważam to za zbędny dodatek. Wystarczy dobrze pilnować konta to nikt nic nie ukradnie. |
|
19 Lut 2012, o 21:13 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Po raz drugi powtarzam, ze nie chodzi o pilnowanie swojego konta bo są programy, które
włamują się na konta pod pretekstem np na stronie internetowej czy e-mail'u. Nie brałem tego z żadnej gry, po prostu to sobie wymyśliłem |
|
19 Lut 2012, o 21:17 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Wczoraj mieliśmy ewidentny przypadek włamania na konto jednego z członków naszej gildii. Znaleziono winnego, dostał bana, ale strat które wyrządził nie da się cofnąć. Może i te 10kk (plus jakaś platyna) to nie jest aż tak dużo, ale jak na 50 level to ogromna kwota. Jestem za, w końcu jeśli będzie ktoś dzięki temu spał spokojniej to na pewno warto.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
19 Lut 2012, o 22:35 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
a ja jestem przeciwko, zaglądam do depozytu po kilkanaście czy kilkadziesiąt razy dziennie i zgłupiałabym gdybym miała za każdym razem wpisywać hasło.
ostrożność i zdrowy rozsądek (a nie 'kto mi dobije lvl, to moje passy' albo 'ooo, bot do taernu, sam ekspi i zbiera kasę, już instaluję') i żadne włamanie na konto się nie przytrafi. |
|
19 Lut 2012, o 22:47 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |