Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa Kraina
Nowa Kraina
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
mi tez podoba sie ten pomysł ale mam 1 zastrzeżenie co do mapki.
Troche za krótka droga jest do tych bossów i za mało tych poziomów. Gdybym ja zmieniał ten pomsył dodał bym poziomy (tak jak w jaskini modliszki) i za każdym poziomem coraz trudniejsze moby do pokonania ale tak czy owak pomysł jest spoko. Wielki plus dla pomysłodawcy |
19 Lut 2012, o 15:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Sty 2011, o 10:46 Posty: 26 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: LRTLmichasz Serwer: Tolnor |
Co do mapki krótka jest tylko na obrazku :p zależy mi na tym, zeby była dłuższa :p
_________________ Postacie : LRTLmichasz Profesja: Łucznik Poziom: 69 Gildia Legion Potępionych Larkas |
19 Lut 2012, o 15:32 |
|
Współpracownik Gnarla
|
No wzór to założę się że wziełeś z eventa na s2. Podobał mi się tamten event [bo exp poleciał mi ładny] a więc i to mi się podoba
|
19 Lut 2012, o 16:02 |
|
Uczeń Heremona
|
Ostatnio było kilka propozycji nowych lokalizacji. Muszę przyznać, że ta jest najlepsza z nich (oceniam na 7/10 ). Niektóre rary może za mocno przypakowane (pierścień po 65 resy) ale w zasadzie nawet klimatyczne. Może wykorzystają przy planowanej przebudowie Alaril, choć myślę, że twórcy gry też mają sporo własnych konceptów.
PS Błagam, zmień nazwę zbroi! Jest ni przypiął ni przyłatał:) _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
19 Lut 2012, o 17:14 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Sty 2011, o 10:46 Posty: 26 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: LRTLmichasz Serwer: Tolnor |
EPSI napisał(a): No wzór to założę się że wziełeś z eventa na s2. Podobał mi się tamten event [bo exp poleciał mi ładny] a więc i to mi się podoba A powiem, że nie byłem na tym Evencie i tak bez niczego mnie naszło :p _________________ Postacie : LRTLmichasz Profesja: Łucznik Poziom: 69 Gildia Legion Potępionych Larkas |
19 Lut 2012, o 20:40 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Mam prośbę, czy dałoby się usunąć poprzednie posty? tzn te w 1 zakładce oprócz pierwszego- mojego
_________________ Postacie : LRTLmichasz Profesja: Łucznik Poziom: 69 Gildia Legion Potępionych Larkas |
19 Lut 2012, o 20:45 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Na początek kilka zastrzeżeń:
1) Zejście przez zamek, za duchem ognia nie powinno wchodzić w grę - i tak WG mnie dziwnie zrobili twórcy gry stawiając w jednej lokacji 3 (duchy/wieża) oraz 2 (Fyo/Gmo) bossy. Nic dziwnego, iż rary duszków są takie tanie, gdy dojście i ich zabicie nie zajmuje nie więcej niż 25 minut (licząc od ruin) gdyby jeszcze dodać do tego zejście niżej do tych diabełków, to rary z duszków dawano by zamiast długopisów 2) Sam mam pomysł na instancję(a także i krainę, ale to trochę później) i obecnie dopracowuje ją u siebie w wordpadzie, ale to na co zwracałem uwagę to postaranie się o wpasowanie jej (instancji) do świata Taernu. Toteż: Nie sądzę, by w świecie Haligardzie, Alarirze czy nawet w Taernie panowała jakakolwiek religia, a przynajmniej nic nam o tym nie wiadomo (a może tylko mi [?]) toteż upadłe anioły, Mefistofeles czy Lucyfer czy ogólnie diabły to wielki minus jak dla mnie. To są pogańskie wierzenia i nie każdy musi się z nimi zgadzać. 3) Pomysł z Mistrzem i przenosinami za pieniądze już istnieje na instancję Ducha zamku. Nie sądzę, by powielanie już wprowadzonej koncepcji było dobrym pomysłem. 4) Większość itemów jest zbyt dobra, jak dla mnie. Pozytywy: 1) Mapka - prosta i fajna mapka, ludzie od razu widzą gdzie są i jak to wygląda, duży + 2) Inwencja twórcza: Widać że pomyślałeś na tym co chcesz zrobić i spróbowałeś opisać to jak najlepiej 3) Pamiętałeś o dialogach, a także opisałeś wygląd npc, bossów i potworów. 4) Oprócz powyższego, podałeś też statystyki bossów, a także wymyśliłeś potworkom nazwy. To w sumie tyle ode mnie. Gratuluję pomysłu i życzę powodzenia dalej @down: Nie, żebym się czepiał czy coś, ale napisałem dokładnie to samo... Ostatnio edytowany przez EvenClan 19 Lut 2012, o 22:40, edytowano w sumie 2 razy |
19 Lut 2012, o 21:07 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem przeciw. Nie tylko dla tego, że w zamku są już 3 bossy, ale dlatego, że pomysł nie jest oryginalny. Lucyfer to diabeł, upadły anioł. A ty chcesz to wykorzystać w grze?
Wolałbym jakiegoś bossa : -dla mid lvl - I TYLKO wziętego z głowy a nie z Biblii _________________ s3-MichalR MO 46lvl |
19 Lut 2012, o 22:18 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tylko dlaczego doo 2 bossów są mobki do bicia a do Lucyfera nie ma jestem na nie ponieważ administracja już ma pomysł na kraine i bossy Jest ten pomysł nie dopracowany pisany w 10 minut przysiądź nad tym i dokończ swoją propozycje.To tyle mojej wypowiedzi w tym temacie Dziękuje.
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
20 Lut 2012, o 00:05 |
|
Uczeń Heremona
|
Ale ta krainka dla hlvli szkoda i bardzo ładna mapka zrobiona w paincie?
_________________ _______ |
20 Lut 2012, o 13:13 |
|
Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |