![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Druid Full Eq 80 Lvl s3
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 19:08 Posty: 145 Miejscowość: Kielce Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy ![]() |
Druid Bardzo dobry zrobiony pod PVP jak i Pod Bossy świetnie rozdane UM/STATY. EQ świetne Moim zdaniem Wartość tego konta jest wysoka, Bardzoo Wysoka
![]() |
21 Lut 2012, o 16:56 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Autko ty to sie nie wypowiadaj bo expi sie kazda profa trudno niektorymi latwiej niektorym gorzej xD a ty nie mozesz sie odnalesc do tej pory ktora chcesz tak naprawde grac tyle wiem ze kazda postac ktora miales pokonalem xD takze twoje zdanie nic tutaj nie znaczy !! A co do ciebei kolego to ten twoj mo jest nie ogarniety tak samo jak i ty xD bo kupic postac moze kazdy ale wiedza o grze to jest podstawa osobiscie tym mo zrobil bym wszystko solo ale co ty wiesz !! tak samo druidem
![]() na forum nie używamy takiego słownictwa - ironka |
21 Lut 2012, o 17:09 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
A co do tego kolegi warman ktory tak koniecznie chce dostac to napisz do mnie na priv z checia ci zloje ciach poraz kolejnym swoim cieniutkim druidem
![]() jak wyżej - ironka |
21 Lut 2012, o 17:11 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor ![]() |
ej trole, czemu smietnik z tematu zrobiliscie?
|
21 Lut 2012, o 18:54 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Maj 2011, o 20:16 Posty: 175 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Qubabarb ![]() |
Emenka Jaki ty spanialy i Mądry jestes tylko klaskac ze umiesz i potrafisz i jestes wierny swojego chara. Powiec mi jedno to po co tu oglaszasz ile wart ta postac ? Kto osądza kogo kto zmienia kto nie zdecydowany .Smiac sie potrafisz ale twoj smiech smieszy kazdego xD Jak znam Ciebie to juz miales kilka postaci. Moze przestaw co miales i kim chcesz teraz po druidzie grac ?! A po drugie to nikogo nieobchodzi kim ja bylem i kim ja jestem teraz i czym gram jestem spoko kolesiem na tej grze
![]() dalsze używanie takiego słownictwa skończy się warnem - ironka _________________ 2012-2013 serwer 4 Barbarzynca ![]() 2010-2011 serwer 3 kiedyś Nick: Brum Autko Zamkniety Temat nic się z tym już nie zrobi ![]() |
22 Lut 2012, o 22:54 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 19:08 Posty: 145 Miejscowość: Kielce Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy ![]() |
hmm Autko Postaci wiele miałeś, wiele się wymieniałeś. Niektóre ogarniałeś, niektóre nie:) Każdy jeden ogarnia np. druida, drugi np.sheeda. Ale o To chodzi, że Emenka ogarniał VD, potem barbe i teraz ogarnia druida. I teraz powiedz tak szczerze ile już miałeś postaci ? 10 ? 15 ? i wymieniałeś czemu ? bo nie ogarniałeś ? chyba tylko dlatego. Emenka już napisał "przyjme platyny jak i zloto ktore rozdam graczom z ktorymi mam wiele wspolnego " więc dlaczego piszesz, że po druidzie bd. grał w taern ? i czy go w ogóle sprzeda. Ta decyzja bd. zależeć tylko od niego więc tyle na ten temat ode mnie. Co do tematu wypowiedziałem się wcześniej.
|
22 Lut 2012, o 23:48 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Maj 2011, o 20:16 Posty: 175 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Qubabarb ![]() |
Hmm moze mialem 5 1O 15 czy ogarniam czy nie to Afera stulecia robicie hehe . Widze jakbys byl pupilkie Emenka bo wiem ze na druidzie gra jego moze nawet pol serwera haha nawet nie wiadomo czy to on czy to ty
![]() koniec spamu, ten temat to oferta sprzedaży/wycena konta; kolejne posty w tym stylu będę usuwać - ironka _________________ 2012-2013 serwer 4 Barbarzynca ![]() 2010-2011 serwer 3 kiedyś Nick: Brum Autko Zamkniety Temat nic się z tym już nie zrobi ![]() |
23 Lut 2012, o 01:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |