Strona 2 z 5 |
[ 50 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dzień i noc
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Ale ja się boje tych szczurów
_________________ _______ |
22 Lut 2012, o 14:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
MaxMar jak nie masz nic do powiedzenia to sie lepiej nie udzielaj.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 Ostatnio edytowany przez farguat, 22 Lut 2012, o 17:44, edytowano w sumie 1 raz |
22 Lut 2012, o 14:14 |
|
Walczący z drzewcami
|
nie zabraniaj nikomu wypowiadania sie na forum, temat dotyczy wszystkich graczy i kazdy ma prawo cokolwiek napisac nawet jak to jest spam, od tego sa moderatorzy i gm-owie a nie ty.
|
22 Lut 2012, o 17:17 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ja mu nie zabraniam pisac tylko napisalem co sadze o jego wypowiedzi.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
22 Lut 2012, o 17:43 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mystheria napisał(a): Jesli nawet uda sie to wprowadzic, to w baaaardzo odleglej przyszlosci Też mi się tak wydaje. Pomysł powinien zostać rozpatrzony bo takie urozmaicenie na pewno wniosło by wiele frajdy. _________________ /nic nie dzieje się bez przyczyny\ S1| Betty > BettyI > Destina S2| Naturaleza > Agua S3| Betts > Estima S4| Sibetty |
22 Lut 2012, o 23:33 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Paź 2009, o 20:39 Posty: 265 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 7 razy |
Pomysł może i fajny, ale strasznie rozpisany:P
Rozpisz go bardziej by można było się nad nim zastanowić, przedstaw jakieś ciekawe rozwiązania. Może jakieś zależności? Jakie konkretnie utrudnienia przewidujesz w nocy? Co jak co, ale te szczury mnie nie przekonały:) _________________ "I'm not crazy. My reality is just different than yours." |
23 Lut 2012, o 03:27 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Gru 2011, o 13:29 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mamy obrazek z trentis na kturym zaznaczyłem ogrniczenie widoku ale morzna go powiękrzyć kupując lub robiąc pochodnie u kowala.Ludzie chowali by sie do domów a ratusz byłby zamknięty Na białych polach były by min. zombie, kościeje, duchy ludzi. |
24 Lut 2012, o 10:59 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Im więcej na ten temat rozpisujesz tym bardziej ciekawie to brzmi.
_________________ /nic nie dzieje się bez przyczyny\ S1| Betty > BettyI > Destina S2| Naturaleza > Agua S3| Betts > Estima S4| Sibetty |
24 Lut 2012, o 16:13 |
|
Uczeń Simona
|
W noc dało by radę dodać jakąś umiejętność światło, czym większy poziom tym na większym polu świeci.
_________________ Edon S1 - 48 [off] Nedonowy S1 20 Druid [on] |
24 Lut 2012, o 19:14 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
nedon napisał(a): W noc dało by radę dodać jakąś umiejętność światło, czym większy poziom tym na większym polu świeci. To jest akurat beznadziejne. Bez urazy... _________________ s3-MichalR MO 46lvl |
24 Lut 2012, o 19:49 |
|
Strona 2 z 5 |
[ 50 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |