Strona 3 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa Kraina
Nowa Kraina
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Sty 2011, o 10:46 Posty: 26 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: LRTLmichasz Serwer: Tolnor |
Micha101r napisał(a): - I TYLKO wziętego z głowy a nie z Biblii. Znajdź mi cytat w Biblii, gdzie masz napisane o Lucyferze Lucyfer, tak samo jak inne imiona Aniołów są wymyślone przez człowieka. Jedynymi aniołami, o których mowa w Biblii to Michał, Gabriel i Rafał. Przypominam, że był kiedyś biskup o imieniu Lucyfer, który w dodatku jest świętym _________________ Postacie : LRTLmichasz Profesja: Łucznik Poziom: 69 Gildia Legion Potępionych Larkas Ostatnio edytowany przez Michasz96 20 Lut 2012, o 20:14, edytowano w sumie 2 razy |
20 Lut 2012, o 20:03 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Sty 2011, o 10:46 Posty: 26 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: LRTLmichasz Serwer: Tolnor |
Kinger12 napisał(a): Tylko dlaczego doo 2 bossów są mobki do bicia a do Lucyfera nie ma jestem na nie ponieważ administracja już ma pomysł na kraine i bossy Jest ten pomysł nie dopracowany pisany w 10 minut przysiądź nad tym i dokończ swoją propozycje.To tyle mojej wypowiedzi w tym temacie Dziękuje. Dobrze, Tobie się nie podoba, ok. Jeżeli uważasz, ze temat jest niedopracowany i napisany w 10 min to muszę Cię zmartwić. Szkoda, że tak uważasz. Mozę napisz to lepiej? Nie chodzi tu o to, żeby Ci dopiec. Chętnie przeczytałbym Twoje wypociny, lub też może wspaniały pomysł na instę i bossy. _________________ Postacie : LRTLmichasz Profesja: Łucznik Poziom: 69 Gildia Legion Potępionych Larkas |
20 Lut 2012, o 20:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 8 Paź 2011, o 11:15 Posty: 30 Miejscowość: Lubin Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Fajny pomysł podoba mi sie jednak mam pewne sugestie co do kolejnego bossa w zamku ale to juz zalezy jak uwazasz
abert s2 druid _________________ Życie jest jak papier szare długie i do dupy |
21 Lut 2012, o 09:42 |
|
|
Mnie ta kraina kojarzy się z podmiotem religijnym:
Mapka na bazie krzyża i postać Lucyfera(diabeł) I mnie to zażenowało bo krzyż to symbol chrześcijański(coś jak dobro) a diabeł zło A w religii chrześcijańskiej nie można łączyć dobra ze złem |
21 Lut 2012, o 13:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
seba11pl napisał(a): Mnie ta kraina kojarzy się z podmiotem religijnym: Mapka na bazie krzyża i postać Lucyfera(diabeł) I mnie to zażenowało bo krzyż to symbol chrześcijański(coś jak dobro) a diabeł zło A w religii chrześcijańskiej nie można łączyć dobra ze złem Jestem chrześcijaninem, nie satanistą :p Nie chciałbyś skopać tył** diabełkowi ? _________________ Postacie : LRTLmichasz Profesja: Łucznik Poziom: 69 Gildia Legion Potępionych Larkas |
21 Lut 2012, o 15:48 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysł wręcz idealny.
Miałbym ( jak każdy) sugestie co do rozmieszczenia mobkow i bossow, poziomow itd. ale jesli pozwolicie zachowam je dla siebie A ten pomysł świetny. Więcej takich mapek i inst:):):):) |
21 Lut 2012, o 18:31 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
hmm podoba mi się ale skoro boss ma 120 lv to czemu z niego rary maja dropic poniżej 90 lva
|
22 Lut 2012, o 17:49 |
|
Uczeń Heremona
|
Całkiem, całkiem-rarów za mało trochę i nie pasuje ta nazwa 'czarna mamba'- kojarzy się z wężem...
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
22 Lut 2012, o 18:26 |
|
Pogromca Valdaroga
|
AdiQ napisał(a): nie pasuje ta nazwa 'czarna mamba'- kojarzy się z wężem... no ciekawe czemu różnego rodzaju inspiracje czy aluzje dodają grze smaczku, ale ja jestem przeciwna próbom takiego zbyt dosłownego przenoszenia motywów czy to z religii, czy mitologii, czy literatury do gry - wyjdzie pomieszanie z poplątaniem, już pomijając fakt że mało kreatywne to. |
22 Lut 2012, o 19:39 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor |
bardzo fajny pomysł gratulacie
|
25 Lut 2012, o 15:46 |
|
Strona 3 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |