Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Porównanie"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2012, o 12:38 Posty: 36 Miejscowość: Radomsko Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
zgadzam się z koperkiem. lecz za dużo roboty
_________________ No to zaczynamy: prokokxu 14lev sheed |
17 Lut 2012, o 12:34 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Lut 2012, o 00:05 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ja jestem za. Mnie irytowało, że muszę ciąglę wracać do ekwipunku jak robiłem przegląd przedmiotów u kowala. Jak ktoś robi zakupy raz na jakiś za to spoko. Jednak kowal i inni sprzedawy mają co jakies parę dni regenerowane nowe oferty. Zmiana kosmtyczna. Jednak pomaga lepiej dobierać sprzęt i kalkulować co kupić. A osoby, które nie potrafią uzsadnić czemu są przeciwne niech się zastanawią nad swoją postawę.
Taką zmianę można uwarunować platyną. Wpłacamy 2-3 platyny i mamy możliwość jednarozowego przeglądu np. u kowala. Po przeglądzi tracimy taki przywilej . |
25 Lut 2012, o 19:10 |
|
Uczeń Heremona
|
Jestem za.
Łatwa regułka dla administratora, dorobić tylko efekt po najechaniu na item, i do showa który się nam pokazuje, dołączyć nowego showa naszego eq [ "Paczymy" na ringi u koldzicy, i pokazuje się nam nasz ring ] |
25 Lut 2012, o 19:14 |
|
Uczeń Heremona
|
Są ważniejsze rzeczy niż takie pierdoły...
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
25 Lut 2012, o 20:23 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Życie składa się z drobnych chwil - każda z nich jest mało ważna, lecz tworzą wspólny obraz. Nie komentuj w ten sposób, gdyż jak DaQ pisał - dla doświadczonego programisty to niewiele.
|
25 Lut 2012, o 21:54 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
jestem za. też o tym myślałem ale nie chciało mi się robić zbytniej afery. Tak naprawdę nie jest to dla mnie taki straszne ale tylko trochę mnie irytuje.
Pozdrowionka _________________ VD po całości lvl 28 (Wracamy do gry -mam nadzieje-) |
25 Lut 2012, o 23:12 |
|
|
Hmm przyznam się, że jak pierwszy raz odwiedziłam kowala to zaraz stało się dla mnie uciążliwe takie klikanie żeby porównać to i owo...Potem jakoś już przyzwyczajenie wzięło górę i nie było to problemem. Co nie zmienia faktu, że taka opcja to dobra sprawa. Dla początkowych graczy, którzy ekwipunek zmieniają dosyć często, było by to trochę przydatne. A i może dla tych już starszych lvl'em. Bo czasem przedmiot ma rozległy opis statystyk i żeby go porównać to trzeba po kilka/kilkanaście razy wchodzić w ekwipunek, itd.
Mimo że takowy pomysł znam już z innych gier, to i tak ode mnie plusik. ^^ _________________ /nic nie dzieje się bez przyczyny\ S1| Betty > BettyI > Destina S2| Naturaleza > Agua S3| Betts > Estima S4| Sibetty |
26 Lut 2012, o 01:19 |
|
Uczeń Heremona
|
Przedstawiona tu opcja ma ułatwić grę nowym graczom, którzy jeszcze się nie odnajdują w tej masie sprzętu oferowanego przez kowala. Szczerze to może i by to było fajne, ale jak ktoś taki niezbyt orientuje się jeszcze w podstawowych funkcjach gry to i taki bajer będzie dla niego czarną magią, a w momencie gdy połapie o co w tym porównaniu chodzi, sam będzie się w stanie bez niego obejść.
Pomysł może i dobry na papierze, ale w praktyce wątpię, żeby się sprawdził. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
26 Lut 2012, o 01:40 |
|
|
Ale nawet jeśli by nie patrzeć na tych początkujących...masz przedmiot co ma rozległy opis i spróbuj go zapamiętać, a następnie porównać ze swoim aktualnym. No jest się w stanie ale trochę to uciążliwe. Ewentualnie założyć sobie notes i zapisywać wszystko za każdym razem.
Zresztą jak kto woli. ^^ _________________ /nic nie dzieje się bez przyczyny\ S1| Betty > BettyI > Destina S2| Naturaleza > Agua S3| Betts > Estima S4| Sibetty |
26 Lut 2012, o 03:14 |
|
Rejestracja: 7 Kwi 2011, o 16:30 Posty: 24 Miejscowość: Kula ziemska Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
"za
dużo roboty" "masa pracy"... Jak zwykle to samo... Ludzie nie znacie się a gadacię... Nawet gdyby to miało trwać tydzień to czemu nie? Gra mósi się rozwijać...(nie koniecznie mówie o tej błachostce) Nie macie oceniac kiedy coś wejdzie.. Tylko czy pomysł jest dobry/zły i swoje uwagi Dla mnie dobry pomysł ułatwi życie low lvlom _________________ Caron Mo s1 |
26 Lut 2012, o 10:28 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |