![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Rangi i ich możliwości
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nie chcę mi się rozpisywać, więc napiszę krótko i zwięźle.
Chodzi mi o to, żeby kanclerz gildi miał możliwość wybierać co dana ranga może a czego nie może. Teraz od innych wyróżnia się tylko ranga Stratega. Po tej modyfikacji dla kanclerza w oknie gildi pojawiała by się dodatkowa zakładka, gdzie mógłby np. dać możliwość dodawania osób Generałowi, pisania na tablicy Taktykowi, a Strategowi można by uniemożliwić wyrzucanie osób z gildi. Kanclerza oczywiście nie dałoby się modyfikować. _________________ s3-MichalR MO 46lvl |
26 Lut 2012, o 11:04 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 27 Lut 2011, o 10:24 Posty: 627 Miejscowość: Mokradła . Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 154 razy Nick w grze: DaQu Serwer: Tolnor ![]() |
Dawno o tym myślano, ale narazie sprawa stoji w miejscu bo: Gildie są beta.
Moim zdaniem administracja ma juz jakiś wzór gotowy do zrobienia, ale nie wiem czemu nic się nie rusza, napewno przydała by się ranga do edytowania tablicy forum, do rekrutacji i innych drobiazgów. |
26 Lut 2012, o 11:06 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 26 Lut 2012, o 21:00 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
dobre ja popieram tylko rangi w gildi wybiera załorzyciel tak samo wymagania
![]() _________________ życie jest krutkie ciesz się nim puki możesz |
26 Lut 2012, o 21:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |