![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer 4 (Błąd Konta)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Lut 2012, o 13:06 Posty: 4 Miejscowość: Katowice Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S4
Nazwa postaci: Vulgum Czas: 29.02.2012 11:40 Opis: Witam na początku chciałbym napisać kilka zdań przed pojawieniem się problemu. A więc 27.02.2012 w godzinach około 13:00 grając w "Margonem" ujrzałem reklamę na stronie głównej tej oto gry. Postawiłem spróbować swoich sił i zagrać więc założyłem konto: E-mail - [email protected] Profesja i nick : Vulgum (Druid) Wszedłem do gry i zacząłem grać: Po godzienie 17:00 postanowiłem kupić "platyne" przez przelew w wysokości 600(Platyny) która wydałem na : 500platyny - Konto Premium 50 platyny wygląd (Miałem zmieniać dziś) 50 platyny na sprzedaż żeby szybko sie rozwinąć (O ile to mozliwe?) Kupiłem i na poziomie 15 miałem premium , ekwipunek (najlepszy ze sklepu) i 9000złota oraz pieska 14Poziom. Po czym dobiciu 1/2 15 poziomu doświadczenia wylogowałem się. 1 dzień nie grania z powodu braku czasu. Dzis 29.02.2012 i godzienie 11:40 wszedłem i zobaczyłem cholernie irytujący problem.. Mianowicie moje konto zostało dziwnie "zepsute?" 4Poziom postaci - ekwipunek jaki miałem wtedy.. 0 platny po czym akceptowałem e-mail żeby mieć jej 10. i 1000złota i brak psa. Po wydaniu na platyne 49.98złoty oraz straty czasu który poświeciłem na wbijanie poziomu oraz rozwijaniu się pytałem graczy jak zgłosić problem adminowi.. gracze napisali : Pisz na support więc postanowiłem opisać tutaj mój problem i rozwikłanie w miarę szybki sposób mojego problemu.. Nie wiem czy tej grze można zaufać w kwestii finansów ale mam nadzieje ze nikt nie oszukuje i mój problem zostanie rozwiązany. Jeśli będzie potrzeba więcej informacji pisać do postaci Vulgum lub na e-mail.. Z poważaniem : Vulgum.. Oczekuje na odpowiedz.. / Pisałem na Support. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + W rozmowie czy zleceniu pisze mi : undefined także proszę o naprawienie tego.. Problem wymieniony wyżej został naprawiony dziś w nocy ![]() _________________ Splamionego Honoru Nie Odzyskasz Ostatnio edytowany przez Vulgum 1 Mar 2012, o 14:06, edytowano w sumie 2 razy |
29 Lut 2012, o 13:22 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Lut 2012, o 13:06 Posty: 4 Miejscowość: Katowice Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
~~Odświeżam!~~
Czekam od rana i prawię umieram ![]() Można prosić o lekkie przyspieszenie.. Chciałbym pograć.. + Wbiłem już kilka poziomów... _________________ Splamionego Honoru Nie Odzyskasz |
29 Lut 2012, o 17:20 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Spokojnie prawdopodobnie padłeś ofiarą rollbacka czyli tak zwanej cofki.
Sciągnij tu Gm z s.4 na czacie wpisz /ekipa na górze listy będą Gm który są online wyślij im link do tego tematu i poproś o reakcję. |
29 Lut 2012, o 20:55 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
~~ Odświeżam ~~
Drugi dzień czekania.. długo potrwa analiza sprawy? Nie mam zamiaru wydawać po raz kolejny pieniędzy na platynę żeby później do cholery jasnej zniknęła a chciałbym już w końcu wbić 20+... ----------------------------------------------------- GM - Piperita został poinformowany już wczoraj.. z dyskusji wynika ze sprawę oddał adminowi jednakże dalszych poczynań nie widać co zaczyna mnie irytować rozumiem sprawy techniczne i bunt "druidów" ale kwestia poprawności wobec graczy którzy chcieli wspierać "finansowo" grę kupując wirtualna walutę , w tym wypadku JA powinna być rozwiązana w trochę szybszy sposób.. _________________ Splamionego Honoru Nie Odzyskasz |
1 Mar 2012, o 10:24 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Opisałeś grubszą sprawę. Zajmujemy się tym.
Eee, jest edit w pierwszym poście: "Problem wymieniony wyżej został naprawiony dziś w nocy 1.03.2012". Znaczy wyjaśnione? |
1 Mar 2012, o 14:42 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Znaczy chodzi o to : "undefined"
Jednakże konto które niby miało jakaś cofka czy coś co tam wyżej napisał gracz dalej nie posiada tego co znikło tyle że z 4 poziomu wbiłem 9. ![]() _________________ Splamionego Honoru Nie Odzyskasz |
1 Mar 2012, o 14:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |