![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problemy z połączeniem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Mar 2012, o 04:08 Posty: 49 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
Serwer: S4
Nazwa postaci: Serpentsya Czas: Opis: Dzień dobry Do zaznaczenia są tylko trzy serwery, więc nie miałam jak zaznaczyć s4, przepraszam. Jakby co to jestem właśnie z 4. Ale myślę, że to przy tym problemie nie ma znaczenia (chyba?). Co jakiś czas gra zostaje przerwana i cała przeglądarka przestaje mi działaś, reagować na jakiekolwiek ruchy kursora, po sekundzie pojawia się wiadomość, że program Flash przestał działać. Oczywiście potem odświeżam stronę i po chwili wszystko jest ok, ale tracę przez to zlecenie na które trochę pracowałam i przy okazji czasem gubię swoją drużynę, najgorzej jak zdarzy się to podczas walki. :/ Jeśli to tylko i wyłącznie moja wina/programu/komputera to istnieje sposób aby tak się nie działo? _________________ Serpentsya [S4] - 70lvl (druidka) Nymfetamina [S4] - 29lvl (barba) |
3 Mar 2012, o 15:00 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Maj 2011, o 17:10 Posty: 594 Miejscowość: s2 Podziękowano: 123 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Hmm użyj 'czyściciela ciasteczek' np. CCleaner'a
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
4 Mar 2012, o 15:57 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Sprobuj to, co kolega pisal, jak nie podziala zmien przegladarke, a jak i to nic nie da zastosuj sie do tego viewtopic.php?f=102&t=6484
|
4 Mar 2012, o 16:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |