Strona 3 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Depo z hasłem
Depo z hasłem
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
czytajcie co kolega wyżej napisał, dobrze gada
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
4 Mar 2012, o 09:52 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Może od razu po wylogowaniu wszystkie rzeczy idą do depo które jest zabezpieczone hasłem?
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
|
4 Mar 2012, o 13:55 |
|
|
Duma Forum!
|
Ja jeszcze dodam (troche offtopujac) co nieco do postu BoziakCHN, czyli jak dbac o konto.
Nie logowac sie z miejsc innych, niz Twoj wlasny komp, nie wazne, ze to u kolegi, ktorego znasz od piaskownicy, sama dawalam bany w sprawach, gdzie by sobie dali za kogos glowe uciac, a on okazywal sie winny. Sa ludzie, co poswieca lata przyjazni dla konta w grze i nie mysl, ze Ty jestes wyjatkiem. Juz z pewnoscia nie loguj sie z komputerow publicznych. Samo wylogowanie sie z cudzego kompa tez nie jest zabezpieczeniem, zawsze pozostaje autologowanie, lub programy zapamietujace kazdy tekst wpisany na komputerze i konta pozbywamy sie blyskawicznie. Chron Swoj komputer takze przed domownikami i kolegami, ktorzy Cie odwiedzaja, nie dawaj im pograc pod Twoja nieobecnosc, kontroluj to, co robia na Twojej maszynie zwlaszcza, ze wydobyc tak mozna duzo wazniejsze informacje, niz haslo do gry. Jesli chodzi o wspolny komputer rodzenstwa, to pozostaje Ci tylko kwestia dogadania sie z nimi, zyjcie w zgodzie, to bedziecie szczesliwi Nie dajcie sie tez oszukac osobom i stronom, ktore oferuja darmowa platyne i inne bajery, to ZAWSZE sa oszustwa. jakby ktos faktycznie mial na to sposoby, to by sie w zyciu nimi z nikim nie podzielil, przez to zwieksza ryzyko wykrycia bez absolutnie zadnych korzysci. Jesli ktos Ci cos takiego proponuje, to znaczy, ze w taki lub inny sposob chce Ci skubnac konto. |
|
6 Mar 2012, o 11:59 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Fajny pomysł
_________________ _______ |
|
6 Mar 2012, o 13:01 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
No według mnie to niepotrzebne jest to hasło,właśnie jak ironka mówiła że kilkanaście razy na codzień zaglądać do depo i jeszcze wpisywać hasło...wkurzające a odnośnie oszustw to pilnuj swego konta i będzie gitara
|
|
7 Mar 2012, o 22:19 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
dobry pomysł ,chowasz wszystko do depozytu ,dajesz hasło i już .A jak ci się ktoś włamie,to nic nie ruszy.
_________________ 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) 20120-06-01 xx:xx-powrót |
|
7 Mar 2012, o 22:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Tylko byłby problem ktoś zna hasło do konta to ci je może usunąć. Jak się do depo nie dostanie
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
|
15 Kwi 2012, o 14:25 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ze względu, że bumpował temat ^^
Cytuj: Nie dajcie sie tez oszukac osobom i stronom, ktore oferuja darmowa platyne i inne bajery, to ZAWSZE sa oszustwa. jakby ktos faktycznie mial na to sposoby, to by sie w zyciu nimi z nikim nie podzielil, przez to zwieksza ryzyko wykrycia bez absolutnie zadnych korzysci. Jesli ktos Ci cos takiego proponuje, to znaczy, ze w taki lub inny sposob chce Ci skubnac konto. Tu się z mystą nie zgodzę. Na s3 gram i dostałem np. od Desacreda prawie full eq na 40 poziom. Więc pewnie 99,9% ludzi to oszuści, jednak nie wszyscy. _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
15 Kwi 2012, o 14:29 |
|
|
Duma Forum!
|
Tzn mi chodzilo o ludzi, ktorzy oferuja nam niby cheaty Jak ktos chce cos przekazac w standardowy sposob przez okno handlu, to wtedy nie ma problemu.
|
|
15 Kwi 2012, o 17:00 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Niby to po co ? Dobrze jest
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
|
15 Kwi 2012, o 17:02 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |