![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wola Ducha Kamienia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Alez mozecie poswiecic zdobycie zlota i expa na rzecz wczuwania sie we wlasna postac, po prostu trzeba poczekac, az questow bedzie troche wiecej i bedzie mozna sobie w nich przebierac, ktore do nas pasuja, te wykonujemy.
|
4 Mar 2012, o 02:56 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
odpowiedz lekcewazaca i zbywajaca, ale widac taki jest poziom gm.
|
4 Mar 2012, o 05:50 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Tachenoire, rozumiem Twój pogląd, ale w takim razie to nie był quest dla Twojej postaci i postąpiłeś słusznie, podejmując wybór zgodnie z charakterem Twojej postaci, nie bacząc na konsekwencje. To szlachetne. Teraz mały przykład z życia. Jestem praworządnym obywatelem, idę do jakiegoś fanatyka opętanego szkodliwą (z mojego punktu) ideą, on każe mi zatłuc jakiegoś bezdomnego. Oczywiście tego nie robię, a nasza współpraca zostaje w oczywisty sposób zakończona.
|
6 Mar 2012, o 10:00 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
trochę nietrafiony argument... jakby tak odnosić wszystko do realnego życia, to cała gra jest w zasadzie przeznaczona dla psychopatów różnej maści, bo polega głównie na zabijaniu;p
ja nie chcę tu robić za niczyjego adwokata, wyrażam tylko własne zdanie - i moim zdaniem, ten akurat quest jest nieco zbyt podchwytliwy - jest go naprawdę ciężko wykonać właściwie (czyli tak żeby jednak dostać nagrodę) bez podpowiedzi, choćby tak banalnej jak 'koniecznie działaj zgodnie z wolą ducha kamieni'. i uważam tak mimo że naprawdę lubię trudne, niezbyt oczywiste zadania ^^ |
6 Mar 2012, o 10:58 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
@ Torgerd: Dokladnie to samo mialam na mysli
![]() @ ironka: Alez jest w tym quescie podpowiedz, wszystko jest napisane w katechizmie. |
6 Mar 2012, o 11:37 |
![]() |
![]() |
|
przecież nie napisałam że nie wiadomo czego ten duch chce, chodzi mi o to żeby decyzja o sprzeciwieniu się jego woli nie oznaczała automatycznego 'zepsucia' questa.
|
7 Mar 2012, o 00:40 |
![]() |
![]() |
|
A co wy byscie chcieli, wielka tabliczke "Uwaga tego questa mozna zepsuc!"?
![]() |
7 Mar 2012, o 04:46 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Maj 2011, o 03:07 Posty: 1229 Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 463 razy Nick w grze: Gildartz ![]() |
Osobiście lubię questy, w których możliwych do wyboru dróg jest mnóstwo i każda daje coś innego, coś nowego. Niemniej jednak w Woli Ducha Kamieni złe jest nie to, że zawalasz quest - to bym przeżył, ale to, że przez to nie masz dostępu do kolejnych.
Powiedzmy sobie szczerze - w Taernie questów dla high leveli, a właściwie dla 60+ lvl jest zaledwie pięć w tej chwili, z czego do trzech odcina się dostęp po schrzanieniu Woli Ducha Kamieni. Tak więc high levelom nie zostaje nic innego, jak pvp i tłuczenie bossów, no a gra rpg jednak polega na wykonywaniu questów, by poznać historię fabuły i wczuć się w klimat gry. Nie przekona mnie stwierdzenie, że "nowe questy będą", bo są wprowadzane raz na miesiąca-dwa miesiące, a przez ten czas co? Nic? Więc ok, można zawalić quest, można dostać mniej lub więcej w zależności od wyboru drogi, ale nie odcinać się od 60% questów dla leveli 60+. ![]() _________________ ![]() ![]() ![]() |
8 Mar 2012, o 05:36 |
![]() |
![]() |
|
My raczej wolimy questy, w ktorych jest kilka drog, ale jedna prowadzi do nagrody, druga do porazki
![]() ![]() |
8 Mar 2012, o 09:58 |
![]() |
![]() |
|
Mystheria napisał(a): A co wy byscie chcieli, wielka tabliczke "Uwaga tego questa mozna zepsuc!"? ![]() mniej więcej taka tabliczka (raczej 'uwaga, bardzo łatwo zepsuć tego questa i jednocześnie kilka kolejnych') na nim wisi, w postaci ostrzeżeń od innych graczy. wolałabym żeby nie były one niemal niezbędne. |
8 Mar 2012, o 16:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |