Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedam 85vd s3/sheed 69 s4
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Lip 2011, o 13:01 Posty: 29 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam.
Mam do zaoferowania vd 85 na serverze 3. Postac posiada prawie full eq (brak istavu) Wszystko poulepszane na +5, umiejetnosci rozlozone bardzo dobrze za rowno do pvp jak i na bosy. Jesli chodzi o sheeda znajduje sie on na tym samym koncie co vd. Postac posiada opoke bogow, obdarte,garnek i reszte rarow dostepnych na jego lvl. Skile i umiejetnosci rozdane dobrze. Propozycje prosze skladac wylacznie tutaj. Wymiana nie wchodzi w gre poniewaz interesuje mnie kasa/plata na s3 a tam jest zakaz wymiany kont. Pozdro |
1 Mar 2012, o 19:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
ja mam od heaven napisane ze do konca lutego jest zakaz wymian, wiec juz widac mozna bo mamy marzec
a co do postaci szkoda ze tego sheeda nie masz na osobnym koncie, zakaz wymian jest, ale mozliwe jest przekazywanie kont, ty mi mozesz swoje przekazac a ja ci moge swoje przekazac jest to legalne i nie jest to omijanie regulaminu, ja oficjalnie mam to konto z platyna i goldem do zaoferowania : viewtopic.php?f=195&t=16808 w depo spodnie tirhel, carat, arcan reszta jak widac , dobrze jest ubrany, niemoge na niego narzekac. |
1 Mar 2012, o 19:51 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ja tylko dodam od siebie, że zakaz wymian na s3 został bezterminowo przedłużony, a takie coś jak opisał pan wyżej zdecydowanie JEST (niezbyt mądrą) próbą ominięcia regulaminu, i że administracja doskonale wie jak sobie z takimi przypadkami radzić.
|
1 Mar 2012, o 23:28 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Lip 2011, o 13:01 Posty: 29 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Dlatego nie mam zamiaru nic zamieniac. Zaoferowałem sprzedaż i jezeli dostane godną oferte to sprzedam konto za plate/kase
|
1 Mar 2012, o 23:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
dam ci 3 miliony golda za te konto
a co do ironki to jest legalne zrzekanie sie konta dla innego gracza i nie jest to zabronione. przekazanie konta jak najbardziej jest dozwolone. wymiana na zasadzie 'ja przekażę tobie a ty mi' oczywiście nie jest, nie wprowadzaj innych w błąd - ironka |
3 Mar 2012, o 20:07 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Gru 2011, o 17:52 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
może Druid z s2 65lvl + 1k plakti w dp
|
3 Mar 2012, o 20:28 |
|
Uczeń Simona
|
A moze zaczniesz odpisywac?
_________________ . |
4 Mar 2012, o 13:57 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Lut 2011, o 16:50 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pozwole sobie odpisac za zalozyciela tematu.Konto zostało juz sprzedane nowym ownerem jestem ja wiec jezeli mozna to juz nie spamujcie mi na pw ze dacie 3k platyn :]
Pozdrawiam P.S - Uwazam ze temat do zamkniecia ) zamknę kiedy autor tematu o to poprosi... a najlepiej niech on sam to zrobi ze stosownym wyjaśnieniem - ironka _________________ Jihad 90 łucznik Smolilolek 85 voodo serwer 3 |
4 Mar 2012, o 16:25 |
|
Walczący z drzewcami
|
do puki autzor tematu nie napisze ze nieaktualne to nadal mozna pisac swoje oferty tu.
|
5 Mar 2012, o 16:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Potwierdzam, oferta nieaktualna. Przepraszam za zwłokę.
Temat do zamkniecia |
8 Mar 2012, o 13:20 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |