![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taern na Internet Explorerze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 31 Gru 2011, o 14:30 Posty: 49 Miejscowość: Żagań Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Taargaryen ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Tumamoko Czas: 17.36 Opis: Witam! Mam następujący problem: W firefoxie taern lekko mi przycina, co jest trochę irytujące więc postanowiłem pograć na internet explorerze na którym przed wczorajszym formatem dysku twardego gra działała bardzo płynnie i przyjemnie sie grało. Niestety po wejściu na strone głowną gry nic nie da się kliknąć, prawdopodobnie problem tkwi w javie, choć ekspertem w tej dziedzinie nie jestem... W prawym górnym rogu miga bardzo szybko czerwony X. Ten sam który pojawia się w prawym górnym rogu strony na której wpisuję się passy i rejestruje się. Miga tylko i wyłącznie krzyżyk, strona logowania sie nie wyświetla. Czy możecie mi pomóc? Jakieś rady? Z góry dziękuję ![]() |
8 Mar 2012, o 18:39 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Najprosciej bedzie chyba, jak zainstalujesz chrome ^^ ale jak sie uprzesz na IE to moje rady:
-Wyczysc pamiec podreczna i pliki cookies -Zmien wersje przegladarki, jak masz najnowsza to ustaw jakas strasza wersje, jak masz starsza, to zrob odwrotnie. -Przeinstaluj flash playera, najlepiej do wersji 9. |
8 Mar 2012, o 18:53 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 31 Gru 2011, o 14:30 Posty: 49 Miejscowość: Żagań Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Taargaryen ![]() |
Chciałem zainstalować chrome lecz mam Xp HE sp1 i wyświetla mi sie "ten rodzaj przeglądarki nie jest obsługiwany przez twój system operacyjny" czy coś w tym stylu
![]() |
8 Mar 2012, o 19:00 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Opera/Mozilla ;]
Osobiście polecam Opere, zero lagów, fajnie zrobiona i wgl ![]() Chyba ze sie uprzesz na chrome...(nie obiecuje ze bedzie dzialac na 100% ![]() Za nim zaczniesz instalowac to kliknij na chrome.exe(czy cos podobnego, chodzi o plik instalacyjny) kliknij na nim prawym daj właściwości, potem klikasz w zakładke zgodność i tam zaznaczasz jako inny system ;] Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
8 Mar 2012, o 20:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |