|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nazwa gildii
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Sty 2012, o 10:13 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Irracja Czas: 19,43 Opis: Mam pytanie. Czy można zmienić nazwę gildii. Chciałbym odstąpić konto z działająca gildia, jednak nie chciałbym pozostawić tej nazwy gildii. |
| 15 Mar 2012, o 20:46 |
|
|
Współpracownik Gnarla Rejestracja: 18 Lip 2011, o 22:36 Posty: 182 Miejscowość: Bochum Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Przykro mi, ale nie można zmieniać nazw Gildii. Jedynym rozwiązaniem jest założyć nową Gildię z inną nazwą.
[Potwierdzam, wątpię też, by taka opcja była kiedykolwiek dostępna - Mysth] _________________ S3 Ofikos 93 łuk ciągle rośnie ^^ ![]() Taern to gra PVP, nie płacz gdy padniesz tylko powstań i graj dalej Falanga TOP 17 Gildia na S3 |
| 15 Mar 2012, o 22:26 |
|
|
Współpracownik Gnarla Rejestracja: 14 Maj 2011, o 20:16 Posty: 175 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Qubabarb |
nie da się zmienic nazwy Gilldi no chyba ze Administrator ci zmieni bo w tej grze to juz wszystko da sie i na wszystko im wolno. Zrob dobry przelew i wtedy napisz do suprtu ze zrobiłes dobry przelew wtedy cie po lubia i zmienia ci nick
_________________ 2012-2013 serwer 4 Barbarzynca 2010-2011 serwer 3 kiedyś Nick: Brum Autko Zamkniety Temat nic się z tym już nie zrobi |
| 16 Mar 2012, o 04:54 |
|
|
Duma Forum! Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy |
Nick za przelew oczywiscie mozna zmienic, jak sie za ten przelew kupi minimum 100 platy, choc nie wiem po co wtedy pisac na support
Ja jakos nie slyszalam, by admin komukolwiek zmienil nazwe gildii, ale jak Ty Autko wiesz cos konkretnego to nas oswiec |
| 16 Mar 2012, o 05:07 |
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |