![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Recepty
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Gru 2010, o 14:21 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam zacząłem swoją przygodę wczoraj i nurtuje mnie jedno pytanie : Na zasadzie "czuja" mam wiedzieć co zrobić z takimi przedmiotami jak len , jagody ,krew parobka , woda z jaskinii ,skóra pająka itd .? czy gdzieś na forum mogę znaleźć obszerny temat ,mini encyklopedie co gdzie należy , tzn. wiem np. że len można oddać za kasę ale czy mogę też coś innego z nim zrobić ? widziałem też parę recept na mikstury różnorakie ale chyba nigdzie nie była wymieniona woda z jaskinii , mam to wszystko trzymać w nadziei że za 1 - 2 lvl będę tego potrzebował do questa albo do zrobienia jakiegoś ultra przedmiotu ? Osobiście to bym podzielił jakoś koloramii te przedmioty lub umieśćił drobnym drukiem podpowiedz : użyteczne do : zadanie , mikstura , itd. Piszę to ponieważ cierpię na chorobę "zbierania wszystkiego" a tu mamy limit ekwipunku (zbieram juz kasę na depozyt bo inaczej nie wydolę ;D ) pozdrawiam i czekam na odpowiedz
|
25 Gru 2010, o 19:57 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
do Q na pewno nie będzie potrzebne
![]() Co do lektury to jest poradnik jak ulepszać przedmioty. Tam jest napisane składniki do poszczególnych flasz. Są też mixy i poty (50, oraz 200) i tam też jest potrzebne, ale przeglądanie wszystkiego jest czasochłonne i mało komu się chce. Więc dobrze byłoby coś takiego zrobić ![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
25 Gru 2010, o 20:36 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Miło słyszeć wasze głosy.
Od dłuższego czasu huczę, że potrzebne opisy do każdego przedmiotu ![]() Prawdopodobnie zostaną wprowadzone, uszy do góry ![]() _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
25 Gru 2010, o 22:42 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Nawet przygotowaliśmy już system pod wprowadzenie. Pozostaje "tylko" zrobić opis do każdego i wrzucić
![]() |
26 Gru 2010, o 01:11 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Przepisy powinny się niebawem pojawić, teksty są już gotowe.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Gru 2010, o 02:54 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Gru 2010, o 14:21 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
dziękuje za odpowiedz
![]() ![]() |
26 Gru 2010, o 21:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |