Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mag lodu
Mag lodu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Właśnie o to mi chodzi.Człowiek będzie mógł 2 razy zaatakować lub rzucić urok
|
3 Kwi 2012, o 08:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Teraz ja już za chiny nie mogę się doczytać, za duże toto xD
Wybacz, robisz za dużo błędów ort. imo, tak jak mówi Mys, zajmij się podklasami... _________________ |
3 Kwi 2012, o 09:49 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Kubothyr jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie mów ! Uważam ze mag lodu był by ciekawa alternatywa jest przemyślany i nie przepicowany .
Ja w walkach PVP rzadko używam więcej nisz 3 uderzeń , staram się obronić jak najwięcej uderzeń a te które zadaje , staram się żeby trafiały i przynosiły pożądany efekt ! By co z tego ze niektórzy ustawiają 5 ataków jak żaden nie dochodzi ? |
3 Kwi 2012, o 13:16 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jest tyle prof i jest dobrze nie kombinuj
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
3 Kwi 2012, o 15:49 |
|
Duma Forum!
|
To teraz napisze Ci nieco dobitniej, nawet jak ten pomysł jest najwybitniejszy, zbalansowany i dopracowany, to nikt go nie weźmie na poważnie, póki nie poprawisz błędów ort i klarowności tekstu. Jakbyś w szkole klasówkę napisał bezbłędnie, ale na wymiętolonej kartce i pismem, które przypomina arabskie litery, to byś dostał jedynkę (no chyba, że coś się zmieniło, od kiedy ja chodziłam do szkoły). Jakbyś wtedy nauczycielowi powiedział, że nie zasłużyłeś na tak złą ocenę, to by Ci powiedział, że on nawet nie zaczął tego sprawdzać, popatrzył na wygląd i to mu wystarczyło, by ocenić.
Zrobiłam Ci pierwsza umke, możesz w podobny sposób dorobić resztę. Dodatkowo przydałoby się jakieś podsumowanie, jak dana postać będzie zbalansowaną, w stosunku do innych profesji itp. PS do pierwszej umiejętności dopisz jeszcze jaki procent HP będzie transferowany, a na przyszłość staraj się raczej używać wzorów na obrażenia, które są powszechne w grze, natomiast zmieniać procenty obrażeń, wtedy będzie łatwiej i mi i innym ocenić ich siłę. |
3 Kwi 2012, o 15:50 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Cytuj: Uważam ze mag lodu był by ciekawa alternatywa jest przemyślany i nie przepicowany . wspaniale że Ty tak uważasz, ale równie dobrze mógłbym bronić w ten sam sposób swojego opisu bo "jest dopracowany i zbalansowany" (a co, może nie jest ), ale to jest moje zdanie! trzeba się bazować trochę na zdaniu innych, a nie odrzucać krytykę mając swój pomysł za coś co ma zrewolucjonizować grę. ~Kubo _________________ |
3 Kwi 2012, o 16:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
Moim zdaniem pomysł kubothyra na maga lodu jest zdecydowanie lepszy pod wzgledem metorycznym jak i estetycznym.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
3 Kwi 2012, o 17:09 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tyle ze jest prawie jak mo , a po co nam 2 profy o prawie tych samych umiejętnościach . Moj w prawdzie nie jest zbyt estetyczny ale jest lepiej zbilansowany i wnosi coś nowego . bo oto chyba chodzi ?
|
3 Kwi 2012, o 17:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
I tak nie wejda nowe profy.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
3 Kwi 2012, o 17:48 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Moze nie ale parę pomysłów miałem ciekawych które warte są uwagi
|
3 Kwi 2012, o 18:04 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |