Strona 1 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zapomniane Dzieje Naszej Historii
Zapomniane Dzieje Naszej Historii
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam chciałbym podrzucić pomysł następujący
Iż ludzie grają w tę grę nie pamiętając o świętach narodowych. Dobrze by było by było chociaż dać jakiegoś voisa . By upamiętnić tych co za Polskę walczyli i gineli. Żeby nie dali się zwieśc . Przypomnieć ze komunisci Mordowali Patriotów . Dostają teraz emerytury żyją bez żadnych kłopotów. Np. Zapomniany Bohater wojenny Rotmistrz Witold Piłecki nikt nie zrobił tyle co ten Polski Żołnierz myslę Ze powinnismy wysztkim go przypomnieć. On Sam poszedł do Obozu na Ochotnika Np 1 marca obchodziliśmy Światowy Dzień Żołnierzy Wyklętych i nikt o tym nie przypomniał. Można by było ustalić w tych dniach że sie nie bijemy Zeby upamietnic Bohaterów wojennych Wystarczy tylko 1 przypomnienie żeby ludzie pamiętali bo nie gra powinna być najważniejsza . Można By było otworzyć Jakaś ankiete czy ludzie by chcieli czytać o takich rzeczach Pozdrawiam Buby s1 _________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. Ostatnio edytowany przez Buby, 6 Kwi 2012, o 00:12, edytowano w sumie 1 raz |
|
5 Kwi 2012, o 15:51 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jestem za !
W jaki sposób to upamiętnić, niewiem może być twoja propozycja. Pamięć sie należy! _________________ Krzychuw - Rycek 118 lvl s1 |
|
5 Kwi 2012, o 15:59 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Również jestem ZA !
Powinno być takie coś bo wkońcu Jesteśmy Polakami więc powinniśmy pamiętać o świętach narodowych |
|
5 Kwi 2012, o 16:06 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
jestem za ale kto to przeczyta fajny buby pomysł ale administracji nie bedzie chciało sie bawić w takie rzeczy pozdrawiam
_________________ IGotU ON SLU Gang II |
|
5 Kwi 2012, o 16:11 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Dokładam swój głos
Jestem "ZA" _________________ MaroLBN - MO 117LvL Larkas MaroLBNKOX - Sheed 70LvL Larkas |
|
5 Kwi 2012, o 16:12 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Myśle że jest to ważne dla wszytkich nawet dla Administracji
Rozumiem że pieniądze są dla was najwazniejsze a nie dobro graczy Ale to są bardzo wazne wydarzenia _________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
|
5 Kwi 2012, o 16:14 |
|
|
|
Ja również jestem za, nawet bardzo.
Tylko trzeba jakoś zachęcić Adminów ^^ _________________ |
|
5 Kwi 2012, o 16:17 |
|
|
Chodząca legenda
|
Nie przymusi się nikogo do obchodzenia / respektowania świąt, tak samo jak patriotyzm na pokaz nie oznacza prawdziwego patriotyzmu.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
5 Kwi 2012, o 16:25 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Gru 2011, o 14:02 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Bardzo dobrze ,że poruszasz ten temat. Dla osób które chcą pomóc żyjącym bohaterom , bądź wspierać inne akcje mające na celu upamiętnienie Żołnierzy Wyklętych ... weteranów, bohaterów, wysiedleńców... zapraszam na stronę http://www.odraniemen.org/#
Chwała Bohaterom pozdrawiam Anett |
|
5 Kwi 2012, o 16:27 |
|
|
|
Ale nikt tu niczego na pokaz nie chce robić
_________________ |
|
5 Kwi 2012, o 16:30 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |