Strona 8 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
SZELEST napisał(a): Ja mam takie pytanie - bo do tej pory widze zewszystki insty/bossy sa robione dla h lvl'i. Moje pytanie brzmi : Kiedy zostanie coś zrobione dla malych lvl'i ? np jakas insta max do 40lvl'a Podczas przemalowania Południowego Alaril. drygu napisał(a): M2 - czyli Południowe Alaril. Nie rozpoczęliśmy jeszcze prac nad tą krainą. Mamy dopiero przygotowany plan. Będą nowe bossy. Chcemy bardzo urozmaicić i rozbudować tą mapę. Możliwe że przerobimy też stare instance aby były bardziej atrakcyjne. Ale to dopiero jak zakończymy prace nad krainami dla hlvli. Czyli nie wcześniej niż za 2-3 tygodnie. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
6 Kwi 2012, o 17:54 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
no no panie drygu to mi sie podoba
_________________ s2 |
|
6 Kwi 2012, o 18:11 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Hmmm mam pytanie. Czy jest już znana data najbliższej aktualizacji?
|
|
6 Kwi 2012, o 18:58 |
|
|
Administrator
|
Najblizsz aktualizacja powinna nastąpić w przyszłym tygodniu. Zostaną w niej jednak wgrane tylko poprawki oraz nowy prolog. Z kolejny updatem, w którym powinniśmy wgrać nowe krainy mam nadzieje, że uwiniemy się w 3 tygodnie (ale nie jest to jeszcze oficjalna data więc nie ścigajcie nas za spóźnienia ).
|
|
6 Kwi 2012, o 19:04 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Fajnie by było, gdyby ta nowa instancja nie była płatna
|
|
6 Kwi 2012, o 20:55 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Sądząc z niektórych wypowiedzi dryga, w inscie będzie coś " nowego "
Ciekawe co to będzie, płatne kłesty, zbieranie kluczy czy innych lolków... Hmm.. |
|
6 Kwi 2012, o 21:17 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Może wstęp za rary/sety/epiki?
Nie trzeba by było u kowala opychać z herszta/krzyżaka(oprócz arcana)/ichitiona mhm _________________ _______ |
|
6 Kwi 2012, o 21:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
taa dałbyś taką debe za wejście na nowego bosa?chyba że ci chodzi o nie potrzebne rarki np.sturprang itp. To tak może być
_________________ MO Forever ;3 |
|
6 Kwi 2012, o 21:38 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Na moje oko taernowi brakuje pewnego urozmaicenia, dreszczyku emocji. Można było by to osiągnąć wprowadzając więcej losowości, np: Bagna, jest pełno pająków ale grupki spotykamy tylko cały czas te same, można było by wprowadzić ,że na terenie całych bagien pojawiają się różne grupki a nie tylko ze schematu: 2 pająki leśne czy 2 szare i tarantula. Np pojawić mogła by się grupka 3 tarantul albo 3 leśnych albo losowo 4 5 mobków, taka zmiana wprowadziła by więcej zabawy bo np gracz z wiekszym lv przemierzał by bagna w poszukiwaniu np 5 czarnych wdów a mniejsze poziomy np 4 leśne itd. Bo jak na razie to bagna są dla max 15lv bo reszta zaraz leci na zamek szkielety pomijając wogóle ten obszar.
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
|
6 Kwi 2012, o 22:15 |
|
|
Chodząca legenda
|
MaxMar napisał(a): Może wstęp za rary/sety/epiki? Nie trzeba by było u kowala opychać z herszta/krzyżaka(oprócz arcana)/ichitiona mhm Wstęp za rara to jest nawet fajny pomysł - to coś co podniesie ich ceny i może być lekarstwem na obecny rynek. Alternatywnie może być płatne esencją z rarów - Może warto się nad tym zastanowić o ile to właśnie nie jest planowane _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
6 Kwi 2012, o 23:43 |
|
|
Strona 8 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |