Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy rodzaj blokowanie pt-tylko dla gildi
Nowy rodzaj blokowanie pt-tylko dla gildi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Wielu z nas podczas szukania,np Wendigo,gdy szuka wiele osób,chce go złapać gildią,niestety mając innych znajomych,którzy go szukają może dojść do sytuacji,w której zamiast gildią bije inna gildia,zamiast nasza,co zrobić w takiej sytuacji?Usuwać wszystkich znajomych?Oczywiście,że nie wprowadzić nowa opcje zablokowanie drużyny,tylko dla gildii
Podczas walki,byłyby dwie kłódki z prawej strony,w przypadku zaznaczenia na czerwono drugiej kłódki,tylko gildia mogłaby wspomóc nasz w walce,zaś jeśli chodzi o opcje w menu pt,wyglądałyby one tak: Zablokuj Gildia Odblokuj |
9 Kwi 2012, o 09:19 |
|
Zabójca Tilsai
|
jeśli twój znajomy wbija Ci do party na wenda "na chama" to niezłych masz znajomych, pomysł słaby, niedługo pojawią się propozycje z trzecią kłódką - tylko dla znajomych
_________________ We are all the same, players in the game. |
9 Kwi 2012, o 10:05 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
koperek napisał(a): jeśli twój znajomy wbija Ci do party na wenda "na chama" to niezłych masz znajomych, pomysł słaby, niedługo pojawią się propozycje z trzecią kłódką - tylko dla znajomych Mi znajomi nie wbijają już im trochę pousuwałem,ze względu na wenda,by być pewnym,ale jeśli ktoś ma przykładowo 50+ znajomych,to nie ma jak pilnować,aby mu nie wbili,nawet przez przypadek |
9 Kwi 2012, o 12:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
jak dodajesz byle kogo to potem Ci wbija,nie ma sensu robić takiej kłódki bo po prostu trzeba wiedzieć kogo dodawać do znajomych.Wbije Ci taki znajomy na twojego wenda ty mu napiszesz,żeby wyszedł a on nie wyjdzie?To super znajomy,pozazdrościć tylko.
|
9 Kwi 2012, o 12:39 |
|
Chodząca legenda
|
Ja w znajomych mam takich ludzi, którym ufam na tyle, że mogą bić ze mną razem w party. Nie tylko z gildii, więc nie widzę problemu. Oczywistym zaproponowanym rozwiązaniem jest ich po prostu usunąć, jeśli chcesz uniknąć dołączania w trakcie walki niepożądanych osób. Pomysł zdecydowanie słaby i niepotrzebny.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
9 Kwi 2012, o 13:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |