![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ban oraz brak akceptacji e-mail.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 16 Kwi 2012, o 17:08 Posty: 4 Miejscowość: Katowice | Sląsk Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Woozu Czas: Wczoraj 18-22. (16.04.2012) Opis: Siemka. Problem mój polega na tym że gdy rozpocząłem grę wczoraj o godzinie 18:15 chciałem akceptować e-mail i wiadomość w mojej skrzynce była nie kompletna [brak tematu] i nie dało się akceptować e-mail.. Napisałem do game master o nicku : "Piperita" i kazała czekać więc zacząłem grac bez akceptacji.. po jakimś czasie wbijania poziomu.. wylogowałem się z gry.. Po kilku minutach wszedłem znowu by grać.. lecz widniał czerwony napis: Twoje konto zostało zbanowane. Nie wiem dlaczego zostałem zbanowany? i nie wiem także dlaczego e-mail był nie kompletny... Proszę o odpowiedz.. i od banowanie mojego konta : Woozu Dziękuję i czekam na odpowiedz.. Dołączam także moje IP : 79.187.170.26 _________________ Walkę kończy śmierć, każda inna rzecz walkę jedynie przerywa. |
17 Kwi 2012, o 11:30 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 5 Mar 2011, o 20:36 Posty: 756 Podziękowano: 63 razy Otrzymanych podziękowań: 139 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Na postaci Woozu znajdują się skradzione przedmioty z postaci Loius, oraz skradzione złoto jak i inne przedmioty przez tą postać przechodziły.
Ban zostaje do czasu wyjaśnienia całej sytuacji. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
17 Kwi 2012, o 11:34 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 16 Kwi 2012, o 17:08 Posty: 4 Miejscowość: Katowice | Sląsk Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wyjaśnione..
Jakiś gracz zrobił przekręt i kupiłem skradzione rzeczy... no super.. Zamykać.. _________________ Walkę kończy śmierć, każda inna rzecz walkę jedynie przerywa. |
17 Kwi 2012, o 11:56 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 5 Mar 2011, o 20:36 Posty: 756 Podziękowano: 63 razy Otrzymanych podziękowań: 139 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Ban zostaje.
_________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
17 Kwi 2012, o 15:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |