Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nielegalna wymiana kontami na S4
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Na s4 sheed Implusiv wymienil sie kontami z graczem vixaa, Ktory dal mu wzamian MO martucha, który ma teraz nick Viqi. Gracz martucha gra teraz na koncie Vixy, Ktory/ra zmienil/la nick na nie znany mi, a vixa gra na koncie implusiva.
Prosze o sprawdzenie logow I IP z ktorego gracze sie loguja Prosze tez o wyciagniecie konsekwencji i wziecie pod uwagi ze implusiv byl juz banowany w przeszlosci! http://scr.hu/0hj/ay7yt Ostatnio edytowany przez ZeusPL33 20 Kwi 2012, o 16:20, edytowano w sumie 2 razy |
20 Kwi 2012, o 16:02 |
|
Duma Forum!
|
|
20 Kwi 2012, o 16:06 |
|
Zabójca Tilsai
|
Wymiana była przeprowadzona przez forum, przed wprowadzeniem zakazu.
Zeus proszę Cie skończ już wydziwiać. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
20 Kwi 2012, o 17:06 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Do wymiany doszlo 2-3 dni temu jak nie wierzycie prosze o sprawdzenie IP z ktorego logowali sie gracze. Nie udzielaj sie jak nie wiesz nic o sprawie. AAAA i piperita wez odblokuj ignore ktorego mi dalas
|
20 Kwi 2012, o 17:12 |
|
Zabójca Tilsai
|
Zeus sprawa Implu - Martucha jest zgłoszona na forum.
Czego Ty oczekujesz ? Skończ bawić się w szpiega bo marnie Ci to wychodzi. Jak skończysz zaśmiecać mi priv głupstwami wtedy ściągnę ignora. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
20 Kwi 2012, o 17:17 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |