![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatkowe PA dla petów i pytanie co do epików.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Czy pet ,,jest w stanie" wykorzystać 2 dodatkowe pa od następnej rundy gdy mu się wrzuci koncentracje? Ubranie peta - wiem że już takie hasła były ale nie chodzi mi o przesadzanie tylko o powiedzmy jeden rodzaj przediotów, rarów - obroże chyba dałoby radę bezboleśnie wprowadzić coś takiego do gry? I jeszcze jedna sprawa poruszana w innym temacie, mianowicie krytyk - rzecz iśćie kozacka ale sprawiedliwa po wprowadzeniu jednakże dodanie epików w niedawnym ubdacie i stopniowe zaopatrywanie się w nie przez graczy powodują pewne kuriozalne sytucje dzięki którym ryc i druid będą mieli lepsze dmg od takiego shiida o łuku już nie wspomne te 2 klasy są strasznie poszkodowane z tego powodu, no i fakt że reszta klas ma w epikach bronie którym lvl podnosi dmg...stąd pytanie czy pojawię się inne epiki które tą dysproporcję zrównają czy może zmiana statów u ustniejących?
sorki proszę o przeniesienie w inne miejsce ![]() _________________ s3 Kambyzes - Sheed 110 lvl |
23 Kwi 2012, o 11:45 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
oddzieliłem, przeniosłem i zmieniłem temat:)
co do epików, drygu pisał, że będzie ich więcej, więc nikt nie będzie poszkodowany:) pety z tego co zauważyłem mają określone taktyki (przynajmniej mój korzysta z 3 lub 4:P) więc raczej wątpię. ale ekspertem nie jestem:) |
23 Kwi 2012, o 12:49 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
można zapytać kiedy planujecie wprowadzić kolejne epiki? czekamy z niecierpliwością.
![]() |
24 Kwi 2012, o 22:00 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
3siu napisał(a): pety z tego co zauważyłem mają określone taktyki (przynajmniej mój korzysta z 3 lub 4:P) więc raczej wątpię. ale ekspertem nie jestem:) Owszem, ale to dotyczy wszystkich mobów w grze. Osobiście sądzę że wykorzystują wszelkie dostępne PA - duszek energii czy papug mogą zwiększać swoje PA, a jakoś wątpię by dla tych mobów istniały specjalne taktyki. Lecz sądzę że to pytanie można zadać do dryga w odpowiednim temacie. |
25 Kwi 2012, o 08:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |