![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenia i zerwane połączenie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Hard Czas: około 21:00 Opis: Po raz kolej przytarafia mi się taka sytuacja, już chyba z 4 raz w tym tygodniu, nie licząc poprzednich. Postanowiłem zrobić zlecenie na żelazo, które otrzymuje się w obozie imperialnych. Zgodnie z zadaniem wyeliminowałem dwie grupki (koldy , i arcyłotry). Wracając z jaskini do obozu imperialnych serwer zerwał połączenie. Ponowne zalogowanie skutkowało iż zlecenie zostało anulowane i zegar zaczoł odliczać 1 godzine do następnego. Czy można by było aby po zerwaniu połaczenia nie anulowało nam zlecenia ?, przecież to powoduje blokade zleceń aż na 1 godzine ![]() Czy jest możliwe odzyskanie utraconych surowców ? |
26 Lut 2012, o 22:23 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 24 Gru 2011, o 22:17 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
W pełni się z tobą zgadzam hard miałem też kilka takich sytuacji
![]() ![]() |
26 Lut 2012, o 23:14 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Zastanowimy się, jak to rozwiązać.
|
27 Lut 2012, o 12:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() Odświeże temat . Problem dalej nie rozwiązany. Zlecenie prwaie na ukończeniu i jak Mystt powiedział może lag , ale zresetowało mi zadanie i brak możliwości odzyskania nagrody, do tego ponowne oczekiwanie 1 godziny. Proszę o rozwiązanie tego błędu. |
24 Kwi 2012, o 22:29 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Niestety Mist ma racje, nie ma bledu w logach, to nie bylo wylogowanie z bledu gry. Nie bedziemy dochodzic co zawinilo, bo mozliwosci sa tysiace, ale w tym przypadku zwrot nie przysluguje.
|
24 Kwi 2012, o 22:36 |
![]() |
![]() |
|
Proszę nie zmieniaj tematu nie chodzi o zwrot surowców tylko o naprawe tego błedu.
Przecież nie ma to znaczenia z jakiej winy zerwało połączenie czy to serwer czy chwilowy tłok na łączu. Nie da sie grać , raz miałem tak 3 x pod rząd. I nie jestem jedyny, jak widać z powyższych postów. Proszę uznać to za błąd i zająć sie problemem. |
24 Kwi 2012, o 22:52 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Może i nie przysługuje zwrot ale jestem za możliwością dokańczania zleceń po relogu; to bardzo ułatwiłoby mi grę. Czasem coś źle się naciśnie czasem mamy kłopoty z kompem i zlecenia przepadają a tak jakby była taka możliwość to bylibyśmy szczęśliwsi.
|
24 Kwi 2012, o 23:00 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy ![]() |
Niestety też doświadczyłem tego nieraz.
Szczególnie przy biciu sopli przy zleceniach na kryche. Myślę że nie kasowanie zlecenia po relogu, to chyba najlepsze rozwiązanie? _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember ![]() +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
24 Kwi 2012, o 23:16 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 15 Gru 2010, o 15:21 Posty: 135 Miejscowość: Tartar Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Przy tych zleceniach to dosc czesto cos sie sypie.
Robie czesto Zlec na lodowej od Zlotego maga na Mroza(5) i jak mnie nie wywali to mi sie walka z ta 5 zawiesi i calemu pt. Nie mowie ze zawsze ale czesto sie przytrafia. _________________ ing: Rusu(VD)/PROrusu(MO)/ |
24 Kwi 2012, o 23:49 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ja też nie raz miałem taką sytuacje wiec lepiej jak by sie one nie anulowalo.
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
25 Kwi 2012, o 08:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |