![]() |
Strona 5 z 9 |
[ 86 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szukasz Gildii ? - wpisz się
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 28 Kwi 2012, o 17:25 Posty: 1 Miejscowość: Trentis Wschodnie Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Nick - Crath
Klasa - Barbarzyńca Poziom - 19+ Coś o mnie - Witam, mam na imię Mateusz, w Taern gram praktycznie codziennie. Poszukuję gildii, w której nie będę się nudził, gdzie znajdę osoby, z którymi można normalnie pogadac na różne tematy. Najwygodniej by było, gdyby ta gildia była pokojowa. Pozdrawiam :) Edit/ Teraz mam 21 lvl i 50% ![]() _________________ Nick - Crath Klasa - Barbarzyńca Poziom - 19 + Server - S1 |
|
28 Kwi 2012, o 17:34 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Maj 2012, o 12:58 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
nick: Hartyn
prof: druid lvl: 22 gram dosc duzo, czesto pomagam w questach i lubie wypady na bossow ![]() szukam ekipy z ktora mogl bym chodzic na boss grind i wspolnie expic nie ukrywam ze w swiecie Taern jestem nowy dlatego licze na pomoc doswiadczonych graczy z potencjalnej gildii pozdrawiam |
|
2 Maj 2012, o 13:12 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Maj 2012, o 15:05 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nick- dawiiiid <-- przez cztery "i"
profesja- barbarzyńca lvl- 19 serwer- 2 cos o sobie- mam 14 lat spędzam przed komputerem sporo czasu ok 6-7h. Chcę zostać programistą gier. |
|
8 Maj 2012, o 15:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Nick: Schiz
Lvl: 22 Profa: Mag Ognia Dlaczego szukam gildii: Po prostu szukam sporo wrażeń :_) Mile widziane wojny ![]() Czas w grze: Dziennie ok. 5h ![]() ![]() |
|
7 Cze 2012, o 13:13 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Cze 2012, o 16:46 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nick: Jollyx
Prof: VooDoo Level: Aktualnie 22 Server: 2 |
|
29 Cze 2012, o 17:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Nick w grze: Lordkiller
Profesja: Druid LVL: 28 Poszukuje gildii w której panuje miła atmosfera. Gildia może być nastawiona pokojowo. W Taern gram prawie codziennie od 1-4 godz. _________________ Lordkiller s1 |
|
2 Lip 2012, o 12:28 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lip 2012, o 09:01 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Kora
Jestem początkującym graczem, ale szybko się uczę ![]() |
|
3 Lip 2012, o 17:53 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lip 2012, o 11:12 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nick: Bandioss
Coś o sobie: Mam 15 lvl, gram od dwóch tygodni.Szukam pokojowego sojuszu. |
|
5 Lip 2012, o 11:20 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Lip 2012, o 10:12 Posty: 1 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Siema,
Jestem nastolatkiem, mam 2 postacie na s1. Spedzam przy Taernie srednio 2 godziny dziennie. MO 22lvl - rosnie calkiem szybko Sheed 22lvl - nie rosnie Szukam gildii aktywnej (najlepiej jeszcze bez dzialki), obojetnie czy agresywna czy nie ![]() Nick, lvl, profa - Mitten, 22, Mag Ognia Nick, lvl, profa - Ferres, 22, Sheed Zainteresowani pisac na mojego MO, poczta Pozdrawiam, bezim7 _________________ Tańczący Pastafarianin |
|
27 Lip 2012, o 10:21 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Shunx ![]() |
Voodoovdvd 50lvl ciągle rośnie
Gram codziennie po kilkanaście godzin wiecej niż SamoZuoo ![]() Wymagania gildi w której chce być najlepiej 40k presta żeby miała lub inna gildia która da dostep do klatki 1:D Pisać na poczte dzięki _________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
|
30 Lip 2012, o 03:28 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 5 z 9 |
[ 86 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |