Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
'Cofnięcie'
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam,
dzisiaj nawiedziła mnie wena i wpałem na genialny pomysł. Otóż: Drygu dodał do urozmaicenia gry KRYTYKa...moim pomysłem jest wprowadzenie do gry 'COFNIĘCIA'. Co mam na myśli? Polegałoby to na cofnięciu walki o 1 runde. Szansa by wynosiła 2%. Po co jest to potrzebne? - Będzie to urozmaicenie gry - Będzie możliwość wygrania z mocneijszymi graczami (już widzę minę druida, jak korzonki znikają :] ) Piszcie swoje opinie- jestem otwarty na wszystkie pytania i propozycje. *Sry za grafike :p _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
27 Kwi 2012, o 21:57 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
watpie ze to przejdzie ... troche zbyt szalony pomysł
_________________ |
|
27 Kwi 2012, o 22:19 |
|
|
Chodząca legenda
|
Nie podoba mi się, gdzie jeszcze upchniesz losowanie w trakcie walki (albo to niepotrzebna grafika).
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
27 Kwi 2012, o 22:58 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
jeśli już to powinno sie to nazywać "pudło" no ale pomysł i tak słaby
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
28 Kwi 2012, o 09:31 |
|
|
Uczeń Heremona
|
@Szymdaro
W sumie to by wyskakiwało tak jak krytyk i szybko znikało (napis). _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
28 Kwi 2012, o 10:07 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Taa skoro mają znikać korzonki, to niech znikają też zadane Dmg, wszystki buffy, debuffy, a jak mob padnie to niech ożyje i zrobi z gracza miazge...
Przy czymś takim wychodzimy do punku zero. |
|
28 Kwi 2012, o 11:03 |
|
|
Uczeń Heremona
|
O to mi chodziło ^^ To cofnięcie czy jak tam wolisz ma spowodować 'utratę 1 rundy'...hp się zwraca itp.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
28 Kwi 2012, o 11:08 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
głupota, dajesz 10 pomysłów "bezsensownych" z tego co widzę, nie wiem czy na testera chcesz, czy na moda, zrób jeden porządny pomysł..
_________________ |
|
28 Kwi 2012, o 17:13 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jakoś tego sobie nie wyobrażam
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
|
28 Kwi 2012, o 18:32 |
|
|
Mistrz Gry
|
Adiq... pomysł do bani i proszę po raz kolejny pomyśl zanim coś napiszesz w propozycjach do gry... Zamykam.
_________________ |
|
29 Kwi 2012, o 10:43 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |