Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poty + button
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
No wlasnie z tymi guzikami nie nalezy prtzesadzac, bo w koncuu ciezko bedzie kliknac na potke, nie klikajac na guzik. Mozna zostawic potowanie petow tak jak jest, ale wtedy zaczna sie pojawiac pomysly z przyspieszaniem ich potowania, wiec juz chyba lepiej zalatwic to za jednym zamachem
Silwer nad tym tez myslalam, zle tu znowu jest problem, jesli ktos chce potowac peta, ale nie chce potowac siebie ^^ Mozecie twierdzic, ze czepiam sie szczegolow, bo w sumie tak jest, ale to tylko dlatego, ze powazniejszych zastrzezen w pomysle nie widze, no moze dodac taki bajer, by klikniecie i przytrzymanie, nawet krotkie, nie aktywuje pota, bo to raczej bedzie klikniecie przypadkowe, lub proba przeniesiania potek (do depo itp.), a jedynie szybkie klikniecia je aktywuja (ale znowu mnie za szybkie, by ktos przez przypadek nie uzyl wiecej, niz chce). |
29 Kwi 2012, o 19:49 |
|
Chodząca legenda
|
A mnie się pomysł nie podoba. Wielokrotnie jakieś ułatwiania potowania były forsowane, ale nie przeszły i moim zdaniem słusznie. Teraz jest różnica w czasie czy pijemy małe, średnie czy duże miksturki, trzeba popisywać się szybkością - o czym ktoś pisał/mówił (nie wiem czy nie drygu), że Taern w niewielkim stopniu jest grą zręcznościową i sądzę, że tak powinno zostać.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
29 Kwi 2012, o 19:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Temat był poruszany kiedyś dawno, dawno temu. Była ciekawa dyskusja, sporo fajnych pomysłów i wszyscy byli za. Tak jak Mystheria pisze wtedy stanęło chyba na tym ze to element zręcznościowy i tak ma być..
Ale kropelka skałę drąży i skoro pojawiły się np. taktyk od 1 lev, wcześniej dostępne dopiero od 8 lev, bardzo duże ułatwienie moim zdaniem, a tez były odrzucane wszelkie pomysły dania tych taktyk od 1 lev bo to miał być element zręcznościowo-szkoleniowy itp. to jestem dobrej myśli że kiedyś się doczekamy, nie mowie że łatwiejszego, ale na pewno bardziej poręcznego sposobu picia potów. Z tego co pamiętam jednym z lepszych pomysłów na dopicie czegoś było klikniecie na kropkę nad paskiem naszego hp, w zależności czego mam potrzeba, teraz niestety w tym miejscu są umieszczone bufki z świątyni, choć wolał bym jednak możliwość zapotowania, dorzucę nieudolny ss Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
30 Kwi 2012, o 17:35 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ja jestem jak szymdaro za nie.
Mi poprostu wystarczy przeciągać poty i czas się nie liczy. To jest me zdanie |
30 Kwi 2012, o 22:03 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
bardzo dobry pomysł bo mam lagi i mi potki sie niechca przesuwac:D
_________________ Disissparta 26+ spartaninekdrucik 64lvl+ |
1 Maj 2012, o 14:42 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
dobry pomysł tez mam lagi
_________________ Blazei68LvL[s3] |
1 Maj 2012, o 17:26 |
|
Uczeń Simona
|
jak macie lagi to zmiencie internet
_________________ Basketo s3 |
1 Maj 2012, o 17:45 |
|
Uczeń Heremona
|
A ja to widze jako cos takiego ("miszcz" photoshopa ze mnie zaden wiec nie zwracajcie uwagi). Oczywiscie klikamy na pot w celu potniecia siebie samego, zas peta leczymy po staremu.(o ile dobrze pamietam gra i tak nie wylapuje tego obszaru, jak klikniemy na nim myszka wiec raczej by to nie przeszkadzalo w poruszaniu sie)
_________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
1 Maj 2012, o 18:07 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |