![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"na gołe klaty"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Ja tam jestem za takim turnieje, bez laski, mogę Wam wszystkim przyjebać kulką.
![]() _________________ ![]() |
29 Gru 2010, o 15:44 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
ale wy marudzi tylko szukacie problemów przecież to ma być zabawa a nie wojna o jedzenie. nikt nie powiedzial że każdy będzie miał równa ilość hp etc czy w normalnych turniejach ktoś krzyczy ze przeciwnik ma 2 indusu na + 9?
a ja nie mam to zdejmij je? come on zabawa a nie zawziętość!!! _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
29 Gru 2010, o 15:44 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
to naprawde ciekawy pomysl:) nizla zabawa moglaby byc:P
_________________ |
29 Gru 2010, o 20:02 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
a moze by tak zrobic ze bez całego eq tylko piesci bez magii ?
![]() |
29 Gru 2010, o 23:27 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
to mag nie ma szans bo nie ma wiły i zręczności. Siły do Ciosu, zręczności do uniku i celnego ciosu
![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
30 Gru 2010, o 00:26 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Cytuj: mag nie ma szans bo nie ma wiły ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
30 Gru 2010, o 00:34 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
jedną literkę się człowiek pomyli i już będą wytykać
![]() Wiecie o co mi chodziło - sens przekazany ![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
30 Gru 2010, o 13:55 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
No mi się pomysł podoba
![]() I zrobić takie coś że np. co sobotę lub niedzielę i takie coś co jest 1 na 1 w statach dodać - Walk na GK - Wygrany - Przegranych GK-GołeKlaty |
30 Gru 2010, o 23:44 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 12 Paź 2012, o 09:09 Posty: 4 Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Serwer: Tolnor ![]() |
A ryce ?:PP
|
22 Mar 2013, o 18:16 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
kljak1 napisał(a): A ryce ?:PP Zlituj się.. temat umarł ponad 2 lata temu.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
22 Mar 2013, o 21:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |