dominikteresa
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Lut 2012, o 17:09 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
the king of taern
elo to ponownie ja chcialbym was zaprosic do czasu odleglych.....gdzie coa sie dzieje wlasnie wam powiem.....ale pier powiem troche o mojej gildi z gory mowie ze nie jesstem jej pierwszym zalozycielem jest nim edur pozdrawiam cie serdecznie gildia zostala kupiona od pewnej osoby..... za malo cene przezemnie. gildia ma sklad: druid 33lvl barba 27lvl mo 23lvl barba 24lvl wpisowe wynosi 40k na rozwój gildi skladki mozna znalesc na tablicy......
zapraszam serdecznie ............... a teraz tak jak mowilem powiem co sie dzieje w taernie gildia kumple niszczy nas na czerwonym polu nie denerwuje was to????:P spewnoscia mnie tez zroby cos z tym postawmy sie im zrob gildie jakiej nie bylo....... nasza gildia oferuje wypady na bossy np:ichi,wieza,duszki itp pomaga dropic rary (pomoglismy barbą wydropic tasaki) pomoc w qestac wszelkiego rodzaju....... chentni prosze pisac na priv a jezeli mnie nie ma to na koperte serdecznie pozdraiwam wewewewe Z GORY PRZEPRASZAM ZA BLENDY POWIEM TYLE MAM MALO LAT NIE TAK JAK INNI ZE PRZECZYTli caly słownik.... hehe
_________________ weweweeewe druid 33 online pergi mo 42 not baranel vd 48 sell pozdro dla dobry sheedi
|
dominikteresa
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Lut 2012, o 17:09 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
Re: the king of taern
Wweweewwe to moja nazwa ...!!!!! mozecie skladac podania tez na forum nizej......
_________________ weweweeewe druid 33 online pergi mo 42 not baranel vd 48 sell pozdro dla dobry sheedi
|