![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
OMG Duch Ognia jest hackerem:P
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 15 Gru 2010, o 15:21 Posty: 135 Miejscowość: Tartar Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
No więc 10 min temu byliśmy na duchach przy ostatnim bitym duchu z 3 ,,,,ognia zacięła się gra prawie wszystkim ..
..ale ja mam efekty uboczne robiłem refresh strony i wychodziło postać jest zalogowana... za ok.10 razem pojawiła się postać na mostku kolo wioski druidów około 10 k złota mniej niż było i expa też mniej ale dokładnie nie wiem. Jak ruszam się czasami się zacina postać muszę relog i wyskakuje zalogowany...... dopiero za x razem wchodzi ok męczę dalej brb NEED HELP Nick : Rusu _________________ ing: Rusu(VD)/PROrusu(MO)/ |
30 Gru 2010, o 04:28 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Polecam standardowe chwyty:
Wyloguj, oczyść pamięć podręczną przeglądarki. Ewnetualnie: Sprawdź swoje łącze. Oceń czy antywirus, firewall albo przeglądarka nie blokuje portów: 2935, 2936. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
30 Gru 2010, o 11:56 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
I jak to dyru radził: spluń przez lewe ramię
![]() _________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! |
30 Gru 2010, o 12:00 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 15 Gru 2010, o 15:21 Posty: 135 Miejscowość: Tartar Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Bio Haribo ^^
_________________ ing: Rusu(VD)/PROrusu(MO)/ |
30 Gru 2010, o 13:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |