![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
s4 Admini
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Kwi 2012, o 17:30 Posty: 10 Miejscowość: Katowice Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Zeus nie powinien być graczem ^^
_________________ Open mind for a different view. And nothing else matters. Ashiga s4 |
8 Maj 2012, o 22:40 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
hm ze spytam nie obraz sie ale masz cos nie tak z glowa? na s3 zycia nie masz to ci obiecuje
_________________ Mo s3 51 lvl+ off vd 53 off druid 51+on Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy... |
8 Maj 2012, o 22:40 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Kwi 2012, o 17:30 Posty: 10 Miejscowość: Katowice Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Zeus ile masz lat? bo myślę, że coś koło 14 ^^
_________________ Open mind for a different view. And nothing else matters. Ashiga s4 |
8 Maj 2012, o 22:42 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
1. Mania sama masz 15, wiec nie smiej sie z 14.
2. BCR nie mów do mnie dziecko, bo dzieckiem nie jestem. 2.* Wydawało mi się, że forum jest od przeprowadzania dyskusji. Nie rozumiem zatem tekstów typu: "...na s3 zycia nie masz to ci obiecuje" 3. Inexx - odróżniam, co nie zmienia faktu, ze nie powinieneś używać takich słów na ogólnym. Szczególnie kiedy jesteś GMem. Ludzie dostają kary za mniejsze przewinienia. 3.* Zaznaczam, ze nie podoba mi się forma w jakiej ZeusPL wyraża swoje obiekcje dotyczące Twojej osoby. Muszę jednak się z nim zgodzić. Tego typu zachowania, do tego sytuacje, w których nie odpisujesz graczom na pytania dotyczące gry, albo 'GMowanie po spożyciu' i afiszowanie się tym na forum, nie budzą mojej sympatii i szacunku do Ciebie jako GM. Jeszcze raz powtarzam, ze nie chce nikogo obrazić. Wyrażam swoją opinie i nie życze sobie hejterskich odpowiedzi. Pozdrawiam _________________ . |
8 Maj 2012, o 23:03 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy Nick w grze: Inexx ![]() |
Napisze jedno zdanie skierowane do Twojej osoby i dalej nie bede sie afiszowa w tym temacie
![]() To ze wypije piwo przy meczu i wejde sprawdzic na spokojnie czy wszystko ok w grze nie jest Twoj sprawa ale moim zyciem prywatnym od ktorego Ci WARA ![]() ![]() Co do pkt o nie odpisywanie ![]() ![]() _________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
8 Maj 2012, o 23:09 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Ogarnij się człowieku za darmo banów i knebli nie rozdają.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
8 Maj 2012, o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Nie wiem kto wnika w Twoje życie prywatne - Ja jestem ostatnią osoba która chciałaby to robić.
(Warować to...) To dziwne, ze przez 3 godziny nie znalazłeś czasu, żeby mi odpisać. Znalazłeś za to czas na umieszczanie ofert sprzedaży "Irkamali". ![]() Nie wiem czy warto wspominać, ze gdy zwróciłam Ci na to uwagę dostałam knebel. Znalazłeś również czas by odpisać na moje zażalenia. W bardzo niemiły sposób, cyt. 'Masz do mnie jakis problem?' 'Więc wsadz sobie wiesz gdzie te twoje uwagi'. Piperita nawet gdy jest sama, potrafi odpisać i pomóc ![]() Tyle ode mnie, na tym KONIEC. Pozdrawiam ![]() _________________ . |
8 Maj 2012, o 23:24 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy Nick w grze: Inexx ![]() |
Juz sie mam smiac ?:) Zeus kolegow//kolezanki do oczerniania wysal ?
![]() ![]() Widzicie pewna niejasnosc jak zawsze ![]() ![]() _________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
8 Maj 2012, o 23:28 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Maj 2012, o 22:46 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
(: a nawet jak kupie to kupie a twoja oferta 6k platy jest smieszna
Ostatnio edytowany przez Zeus1121, 8 Maj 2012, o 23:40, edytowano w sumie 1 raz |
8 Maj 2012, o 23:35 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Maj 2012, o 22:46 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
a dotego kiedys ktos cie przylapie i ci sie oberwie
|
8 Maj 2012, o 23:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |