![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
serwer jest wylaczony
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
mam problem a mianowicie gdy jestem w praxcy tak jak np teraz nie moge zalogowac sie do gry... wszysko laduje sie jest ok... do momentu gry zaczyna ladowac mi sie postac... wyskakuje ikienko serwer jest prawdopodobnie wylaczony itd... co robic?! probowalem juz wszystkiego!!:P
_________________ |
27 Gru 2010, o 03:54 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Serwer Cię kocha ale uważa za frajera! :]
_________________ ![]() |
27 Gru 2010, o 03:57 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
ojjj:) wazne ze kocha:) a reszte zniose:)
_________________ |
27 Gru 2010, o 03:58 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Gebbeth, mam tak samo. W pracy nie mogę grać.
"Serwer jest prawdopodobnie wyłączony. Spróbuj później" To wina zablokowanego portu 9345. Firewall, może inne zabezpieczenie. Nie wiem, czy bez uprawnień administratora można to obejść. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
27 Gru 2010, o 09:47 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Jak wpluwa ze 'serw jest offline' to prawdopodobnie masz zablokowane porty. Gdzieś drygu podawal jakie to sa.
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
27 Gru 2010, o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
|
wiem bo rozmawialem z nimo tym wczoraj znaczy przez kota:P wlasnie probowalem wszytskiego i bez uprawnien administratora nie ma sznas:/
a moglby mi ktos podac te porty bo w zadnym temacie nie moge znalesc:/ swoja droga jesli sciagne jakis program np hamachi, dzieki ktoremu uzyskam zewnetrzne IP to moze cos pomoze? _________________ |
27 Gru 2010, o 09:51 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Cytuj: Gra wymaga otwartego portu 9345. Należy sprawdzić czy firewall nie blokuje tego połączenia. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
30 Gru 2010, o 22:57 |
![]() |
![]() |
|
aha dzieki nawet zeby dostac sie do opcji glupiego antywirusa musze miec haslo:/
sorry ale totalnie sie na tym nie znam:/ wylaczylem zapore.. i nic to nie zmienilo... [PS: Edytuj posty lub usuwaj ostatnie i pisz nowe uzupełnione o ostatnie. ~ Esamo] _________________ |
30 Gru 2010, o 23:05 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
To na pewno antywirus? Nie masz czasem routera z opcją ściany ognia (firewall)?
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
30 Gru 2010, o 23:11 |
![]() |
![]() |
|
sluchaj jestem w pracy nie mam doteppu do kompa jako administrator, mam tu w pizdzielec roznych routerow:/
_________________ |
30 Gru 2010, o 23:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |