Strona 4 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Exp na bossach.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
OMG OMG OMG !!!!
zgadzam sie ^^ nawet z procentami, aż sam się dziwię. _________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
30 Gru 2010, o 18:42 |
|
Duma Forum!
|
Alpha - we 2 mo robię całą bez potów i mam ok 9-10k expa w 5 min.
Jeszcze to zwiększać ?? Dla porównania duchy robi się ok 30 min i jest 30-40k expa, dlatego tu się zgodze zdecydowanie !!! Geo nie wypowiadam się nie uczęszczam Ghadira i Grześ + 20% brak odp. więc się zgadzam !!! Smok jest ok, na całą inste traci się ok 15 min i jest z niej zależy mocno od lvla ok 30k expa, jest ok ! Duch zamku + 2 kołki najtrudniejszy team do zabicia jak na razie a expa lichawo dałby + 40% za nich. Nowe goblinki leje się dłużej niż zgrzyty i jest 2 razy mniej expa !! Minimum +60% za nie. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
30 Gru 2010, o 20:47 |
|
Administrator
|
Nowe gobliny specjalnie dają mało expa. To dość szybka instancja, która nie może stanowić konkurencji dla płatnego w złocie Ducha zamku. Tu idziesz zdobyć rary, flasze, inhibitory, złoto. Tam rary + nachapać się bardzo dobrego expa.
|
30 Gru 2010, o 20:58 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 18:00 Posty: 85 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
popieram Dryga co do instancji, a instancja ducha zamku - niech zostanie tak jak jest, jednie za samego ducha jeszcze można by dać +10% MAKSYMALNIE!
|
30 Gru 2010, o 21:07 |
|
Duma Forum!
|
ok, to gobliny mogę zrozumieć, ale sam duch portalu mógłby dawać więcej expa, bo trudność jest zdecydowanie większa niż kołka + zgrzyty + szczudlak.
Chyba, że przy expie za ducha bierze się pod uwagę, że może coś dropnąć. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
30 Gru 2010, o 23:09 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
nawet jesli brac pod uwage loot to i tak nie powinien dawac mniejszego expa niz mini bossy po drodze:/
_________________ |
30 Gru 2010, o 23:17 |
|
Duma Forum!
|
A ja uwazam ze na kazdym mobie (boss nie boss) w calym Tearnie powinno byc tak ze slabszy daje mniej expa a silniejszy wiecej (no i wiadomy +- roznica leveli) a nie tak jak pisal Drygu ze szybsza instancja mniej expa. Rary i tym podobne rzeczy to wg mnie tylko dodatki do bossow i instancji bo instancja powinna byc takim samym miejscem do expienia jak kazde inne. Zgadzajcie sie lub nie takie jest moje zdanie i sie go bede trzymac.
Popieram rowniez zwiekszenie expa za wiekszosc bossow bo wg mnie cos 2x trudniej pobic to 2x wiecej expa (przykladowo bo jeszcze inne czynniki przy naliczaniu naleznego expa wchodza w gre) |
31 Gru 2010, o 02:19 |
|
Uczeń Heremona
|
dla mnie to rary są głównym powodem chodzenia na bossy, a exp to tylko dodatek
_________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
31 Gru 2010, o 16:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Pytanie do dryga - ile procent szansy jest na drop rara z bossa?
_________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! |
2 Sty 2011, o 16:56 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 28 Wrz 2010, o 18:20 Posty: 73 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak dobrze pamietam 2%?
_________________ Misza - Rycerz lvl 68. [s1] GuessWho - Łucznik lvl 22. [s1] |
2 Sty 2011, o 17:03 |
|
Strona 4 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |